Cultura

Ora de teatru. Cum te poți înscrie la cursuri gratuite de actorie la TNTm

Cum e să fii actor și să intri în pielea atâtor personaje? Cât de greu este să-ți ții emoțiile în frâu? Îți poți răspunde singur la aceste întrebări, dar și la altele, dacă te înscrii în programul „Ora de teatru”.

Teatrul Național din Timișoara lansează, și în această toamnă, o nouă serie de cursuri de teatru pentru amatori. Este vorba despre mult așteptatul program „Ora de teatru”, ajuns la ediția cu numărul 6 și gândit ca o modalitate de dezvoltare personală prin mijloace specifice teatrului.

Clasele sunt structurate pe grupe de vârstă, iar actori și regizori ai Teatrului Național din Timișoara vor fi alături de cursanți pentru a-i ghida pe drumul creativității, al explorării tehnicilor de relaționare cu sine și cu cel de alături, al îmbunătățirii abilităților comunicare și de autocontrol.

Sunt 4 grupe, structurate pe următoarele categorii de vârstă: grupa A (6-9 ani), grupa B (10-13 ani), grupa C (14-18), grupa D (începând cu 19). Înscrierile se fac de luni până vineri, între orele 8 și 16, la secretariatul Teatrului Național, numerele de telefon 0256-499.908 sau 0745-508.595, sau prin e-mail. Trebuie doar să vă precizați numele și vârsta, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Prima întâlnire de la „Ora de teatru” va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, la ora 11, la Sala 2 a Teatrului Național, când cursanții vor face cunoștință cu trainerii. Cursurile sunt, desigur, gratuite.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

17 minute ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

2 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

3 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

3 ore ago

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

4 ore ago

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

6 ore ago