Sport

Vitrina cu trofee a familiei Pascotă, „împodobită” cu noi titluri

Peformanțe frumoase obținute de Ionel Pascotă și fiul său, Patrick. Dacă „seniorul” a încheiat un sezon cu nu mai puțin de trei trofee, unul de campion european BMU și două de campion național, „juniorul” nu se lasă mai prejos și a reușit să acapareze poziția întâi la două clase în competiția națională internă.

Anul 2018 se dovedește a fi unul istoric în ceea ce înseamnă palmaresul familiei Pascotă, care crește vertiginos. Ionel Pascotă a reușit să-și adjudece un nou titlu de campion național, în Bulgaria la clasa Supersport 600cc. Motociclistul girocean a obținut, zilele trecute, două performanțe notabile. Participând la finala Campionatului European BMU, Pascotă a obținut locul întâi la general al competiției continentale, dar și un nou titlu național în Campionatul intern de motociclism viteză, la clasa Supersport.

Cu aceste performanțe, Ionel Pascotă ajunge la incredibilul număr de 43 de titluri de campion, obținute atât la nivel național (în România, Bulgaria și Austria), cât și la diferite competiții de nivel euroregional.

Patrick Pascotă, deși are doar 11 ani, nu se lasă mai prejos. Puștiul minune al motociclismului bănăţean a obținut întâi titlul de campion național al clasei 65 cmc de la Supermoto, iar apoi s-a impus și la clasa 85 cmc viteză,

„Sunt extrem de fericit pentru că am putut duce la bun sfârșit un nou sezon competițional, atât eu, cât și Patrick. Sunt bucuros pentru reușitele mele, dar mă entuziasmează enorm reușitele fiului meu, pentru că văd că urmează tradiția familiei. Vreau să mulțumesc CJ Timiș pentru sprijinul financiar acordat. Fără aportul instituției ne-ar fi fost extrem de dificil să ajungem aici. De asemenea, vreau să mulțumesc Primăriei Timișoara, sponsorilor, Federației Române de Motociclism, tuturor susținătorilor noștri și nu în ultimul rând tatălui meu”, a declarat Ionel Pascotă.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

O oră ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

O oră ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

2 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

3 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

3 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

6 ore ago