Judete

UPDATE 2 Copilul înecat într-o baltă din Timiș a fost declarat decedat după o oră în care medicii au încercat să-l resusciteze

O familie din Timiș este în culmea disperării. Copilul lor în vârstă de 8 ani, care a plecat de acasă la scăldat împreună cu alți copii, la o baltă din localitatea de frontieră Lunga, comuna Comloșu Mare, din județul Timiș, a dispărut în ape. Este posibil ca băiatul să se fi înecat.

În aceste momente la fața locului intervin trei subifițeri cu o barcă din cadrul ISU Timiș. De asemenea, au fost alertate forțele din cadrul altor 4 subunități: 12 subofițeri, 4 bărci, 4 baloane de iluminat cu 4 generatoare și 2 scafandri din cadrul ISU Arad.

UPDATE După câteva ore intense de căutări, băiatul în vârstă de 8 ani a fost scos din apele bălții, la ora 22.17. Copilul a fost găsit de scafandrii și predat inconștient unui echipaj SAJ care efectuează manevrele de resuscitare.

În total, la acțiunile de căutare au paricipat 2 ofițeri, 22 subofițeri, 3 autospeciale de serviciu, 2 autospeciale de intervenție, o autospecială scafandri, un microbuz, 5 bărci, 5 baloane de iluminat și 5 generatoare curent.

UPDATE 2 După aproape o oră în care au încercat să îl resusciteze, medicii au fost nevoiți să-l declare decedat pe copilul în vârstă de doar 8 ani.

 

Share
Published by
Dan Oancia

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

3 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

3 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

3 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

4 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

5 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

5 ore ago