Administratie

Primăria a fost sabotată cu o grămadă de gunoi la vizita lui Iohannis la Timişoara!

Primarul Nicolae Robu spune că cineva cu intenţii rele a dorit să saboteze instituţia pe care o conduce în momentul în care preşedintele Klaus Iohannis a vizitat Timişoara. Mai precis, după ce a curăţat tot gunoiul de pe traseul acestuia, în dimineaţa zilei a făcut-o din nou, a găsit aceeaşi grămadă de gunoi în acelaşi loc, iar la jumătate de oră înainte de vizita efectivă aceeaşi grămadă a apărut din nou.

Nicolae Robu susţine că persoane rău intenţionate au vrut să saboteze primăria în ziua în care Timişoara a fost vizitată de preşedintele Klaus Iohannis. Discuţia a apărut după ce Garda de Mediu a amendat municipalitatea cu suma de 50.000 de lei, iar primarul a spus că asemenea acţiuni nu sunt normale. El a povestit despre un incident legat de acea vizită, la care un morman de gunoi a reapărut brusc într-o zonă deja curăţată, chiar înainte de a trece preşedintele pe acolo. „Vreţi să vă spun ce s-a întâmplat când a fost vizita preşedintelul Iohannis? Că n-am vorbit până acum, dar acum sunt supărat şi uită că vă spun. Am dispus o trecere de verificare, că m-am aşteptat să fie o diversiune şi să găsesc gunoi pe traseul de la
aeroport până în centru. Da. Şi a fost un morman de gunoi pus intenţionat! A fost ridicat de urgenţă şi după jumătate de oră, mai era puţin timp până la aterizare, şi m-am gândit: ia să mai facem o verificare, nu cumva l-au pus la loc? S-a făcut verificarea şi era pus la loc. Ăştia sunt oameni, ăştia ţin la oraşul lor? Ar face orice rău, numai să-şi facă lor jocurile politice, care au în spate jocuri de interese. Jocuri care au în spatele lor ori interesele lor, ori ale altor de aici sau din locuri”, a declarat Robu.
El a spus că toate instituţiile de acest tip gen Garda de Mediu funcţionează politizat, că va veni şi rândul lor, probabil referindu-se la un moment în care conducerea centrală a ţării va fi aceiaşi cu cea de la nivel local, în acest caz, Primăria Timişoara. „Le vine şi lor rândul, nu le e ruşine? Nu cred că ar mai fi situaţii ca acestea dacă am fi acelaşi partid cu guvernarea”, a spus primarul. El a cerut Gărzii de Mediu, imperativ, să comunice numele companiilor care poluează în Timişoara, că el le ştie oricum, dar că vrea ca organismul de control să spună clar, cu nume, cine sunt aceste firme ca să se poată face ceva împotriva acestora.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

3 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

7 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

8 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

9 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

9 ore ago