Timp liber

Weekend dulce la Gottlob. DELIA vine la Festivalul Lubeniţei

Sâmbătă şi duminică, la Gottlob va avea loc o noua ediţie a deja tradiţionalului Festival al Lubeniţei. Cei mai mari, frumoşi şi dulci pepeni aşteaptă să intre în competiţie. Dincolo de arome, vor fi dansuri populare, muzică, fanfare, parade, majorete şi… DELIA.

Ediţia cu numărul XI a Festivaului Lubeniţei începe sîmbătă, 3 august, cu o paradă care porneşte din faţa Şcolii din Gottlob. Vor fi majorete, Formaţia de dansuri Florile Gottlobului, Formaţia de dansuri Junii Iosifalăului, Parada portului popular, Fanfara de la Recaş. Între orele 18.30 şi 20.30, pe scena amenajată lângă baza sportivă va avea loc un spectacol artistic oferit de majorete şi formaţiile de dansatori. De la ora 20.30 pe scenă vor urca cântăreţii Vasile Conea, Cornel Brici, Simona Nicolae şi Mariana Vărărean. În finalul concertului, la ora 22,30, pe scenă va urca DELIA. Seara, după concert, se va încheia cu DJ PartyZoneEvents şi jocuri de artificii. În cea de-a doua zi, duminică 04 August, pe scena Festivalului Lubeniţei vor urca, de la ora 19.00: Petrică Velescu, Corina Tudor, Ancuța Fleșariu, Cornel Brici, Simona Nicolae, Mariana Vărărean, acompaniați de formație. Seara se va încheia tot cu DJ PartyZoneEvents. Festivalul este organizat de Consiliul Local şi Primăria Gottlob în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Intervenţie de suflet a salvatorilor din Buziaş

După-amiază însorită, dar cu peripeții la o fermă de vaci din apropierea orașului Buziaș: o…

2 ore ago

Aproape o mie de locuri de muncă oferite la Bursa Locurilor de Muncă. Peste 600 de persoane au fost selectate pentru angajare

La Timișoara a avut loc, marți, o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă. Interesul…

6 ore ago

Avem și în acest an Noaptea Muzeelor, de această dată sub auspiciile protestelor salariale de la MNaB

Muzeul Național al Banatului, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, participă și în acest an la…

10 ore ago

Lucrările pe Calea Stan Vidrighin intră în etapa finală/FOTO

Constructorul care se ocupă de reabilitarea Căii Stan Vidrighin intră în etapa finală a lucrărilor.…

10 ore ago

Un motociclist a fost accidentat în zona Sălii „Olimpia”

După accidentul de dimineaţă din apropierea Centurii de Sud, unde un muncitor a fost izbit…

10 ore ago