Arhiva pentru eticheta: gottlob

coronavirus

Aproape 20 de cazuri noi de Covid-19 în două localități din Timiș

Aproape 20 de cazuri noi de Covid-19 în două localități din Timiș

Încep să se înmulțească cazurile de coronavirus în județul Timiș. La Făget au fost deja confirmate șapte cazuri de Covid-19, dar Direcția de Sănătate Publică transmite că nu au legătură epidemiologică între ele, iar la Gottlob au apărut alte 12 cazuri. La Gottlob se fac cercetări pentru a se stabili dacă cele 12 cazuri nou

Copil, lovit cu o cărămidă în cap

Copil aflat în vizită la bunici, lovit cu o cărămidă în cap de o femeie, în Timiș

O duminică petrecută la bunici putea să se transforme într-un dezastru pentru un copil, care a devenit ținta unei femei, în timp ce se juca. Băiatul a fost lovit, din senin, cu o cărămidă în cap, atunci când se juca pe stradă, cu alți copii. Incidentul s-a petrecut în localitatea timișeană Gottlob, în această după-amiază.

Un edil PNL explica de ce primariile din Timis ar putea pierde 750 de milioane de lei

Ar trebui să primească, prin PNDL 2, peste 9 milioane de lei pentru comuna sa, dar primarul din Gottlob nu e foarte convins că va reuși să depună în termen actele cerute de Ministerul Dezvoltării. Gheorghe Nastor (PNL) reclamă întârzierea în obținerea avizelor necesare de către primării și spune că, până acum, una singură a reușit să depună dosarul.

Comuna Gottlob cauta la Bruxelles bani pentru incalzire cu apa termala si strand ca-n Ungaria

Autorităţile din Gottlob încearcă, de aproape patru ani, să pună pe picioare un sistem de încălzire a comunei cu apă geotermală. Investiția e de câteva zeci de milioane de euro, dar ar putea însemna deschiderea în zonă și a unui ștrand pe modelul folosit pe scară largă în Ungaria. Proiectul va fi depus, dacă e eligibil, direct la Bruxelles.

Filme unul si unul, in competitie: Ceau, Cinema! da drumul la inscrieri

Festivalul Ceau, Cinema!, ajuns la ediția cu numărul patru, deschide perioada de înscriere pentru secțiunea competițională internațională, dedicată filmelor de lungmetraj: ficțiune, documentar sau animație. Sunt vizate filme din 2016 sau 2017, din țările cu minorităţi tradiţionale în regiunea Banatului.

Sase pentru un trofeu: Filme unul si unul la Ceau, Cinema! / FOTO

Şase filme din Austria, Croația, Polonia, Rusia, Serbia și Ucraina își dispută în acest an Marele Premiu şi Premiul Publicului la cea de-a treia ediţie a Festivalului „Ceau, Cinema!”. La jumătatea lunii iulie sunteți așteptați la Timișoara și Gottlob, pentru seri de neuitat, cu filme care nu ar trebui ratate.

Top