Sănătate

Rețeaua REGINA MARIA a finalizat achiziția integrală a celui mai mare centru medical privat din Baia Mare, Clinica Someșan

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA continuă expansiunea la nivel național cu achiziția Clinicii Someșan din Baia Mare. Cu această ocazie, REGINA MARIA adaugă județul Maramureș pe harta Rețelei, ajungând astfel la 19 județe în care este prezentă prin locații proprii.

Clinica Someșan a fost inaugurată în 2013, iar până în prezent a ajuns cel mai mare jucător privat din Baia Mare și împrejurimi. Centrul medical oferă servicii integrate, cuprinzând ambulatoriu, imagistică, laborator și spitalizare. Dimensiunea generoasă, de 3.000 metri pătraţi, organizată pe șase niveluri (subsol, parter şi patru etaje), găzduiește 20 cabinete în ambulatoriu, 26 paturi în regim de spitalizare de zi și continuă, laboratorul de analize medicale și departamentul de imagistică.
„Unul dintre obiectivele noastre este să asigurăm accesul la servicii medicale moderne unui număr tot mai
mare de pacienți, la nivel național. Achiziția celui mai important furnizor privat de servicii medicale din Baia Mare marchează un pas important pentru noi, prin care intrăm într-un nou județ din România și ne asigurăm astfel o prezență extrem de puternică în principalele regiuni ale țării”, a precizat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA. Clinica Someșan a a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de peste 15 milioane de lei. Echipa centrului medical numără peste 200 de angajați și colaboratori.

Rețeaua REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de business-uri, ajungând în acest moment la o prezență națională în 19 județe, printre care şi Timiş. Rețeaua de sănătate REGINA MARIA reunește in acest moment peste 5.800 de angajați și colaboratori în cele 65 de locații proprii din Bucureşti şi din țară. În cifre, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 65 de locații proprii, 7 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 4 maternități, 10 campusuri medicale, 27 centre de imagistică, 39 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 290 de policlinici partenere în țară. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 550.000 de abonamente medicale.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

7 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

8 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

13 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

14 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

14 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

16 ore ago