Primăria Timişoara

Sensul giratoriu pro-liberal de la graniţa Timişoarei cu Dumbrăviţa a fost finalizat. Oamenii au acces rutier mai uşor / VIDEO

Locuitorii timişoreni aflaţi la graniţa administrativă cu Dumbrăviţa, dar şi locuitorii comunei periurbane, se vor putea bucura de un acces mai facil pe una dintre arterele care traversează ambele localităţi.

Proaspăt stabilit candidat al PNL la postul de primar al Dumbrăviţei, comuna periurbană a Timişoarei, Sorin Drăgoi, a cules de la cetăţenii localităţii problemele cu care se confruntă, după cum a anunţat debanat.ro. Iar pe această listă a apărut şi accesul rutier la graniţa administrativă a celor două localităţi învecinate, pe străzile Tristan Tzara şi Ştefan Procopiu. Beneficiind din plin de sprijinul şefului său politic, Nicolae Robu, şeful PNL Timiş şi primarul Timişoarei, viitorul candidat la primăria Dumbrăviţei a obţinut realizarea unui sens giratoriu în zona în care întoarce şi una dintre liniile de autobuz ale oraşului.

Cei de la primăria Timişoara, pe raza administrativă a căreia a fost realizată giraţia, s-au apucat de treabă şi sensul giratoriu a fost finalizat.
„Este vorba despre o girație amenajată la granița cu comuna Dumbrăvița, la intersecția străzilor Tristan Tzara și Ștefan Procopiu, de mare interes pt timișoreni și pt dumbrăvițeni, în egală măsură. Ea asigură atât fluență, cât și securitate”, a anunţat, mândru de noua realizare edilitară, primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Chiar dacă noua investiţie ajută traficul rutier din zonă într-o anumită măsură, oamenii din zonele rezidenţiale din cele două localităţi atrag atenţia că de la noul sens giratoriu înspre marile magazine din zonă (direcţia spre Decathlon) nu există trotuar sau o pistă de biciclete şi solicită realizarea acestora.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

8 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

8 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

9 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

10 ore ago