Info si Utile

Un nou restaurant, cu influenţe mediteraneene, deschis la Iulius Town/FOTO

Inaugurarea restaurantelor cu diferite specifice continuă la Iulius Town. Printre locațiile recent inaugurate în cadrul ansamblului mixt se numără Lexico, un spațiu urban, care propune experiențe culinare internaționale, cu influențe mediteraneene.

Situat la parterul clădirii de birouri clasa A United Business Center 3, cu o terasă care se îmbină cu parcul Iulius Gardens, Lexico este restaurantul care descurcă cuvintele și face conversațiile mai relaxate și mai plăcute. Într-un cadru modern, în care rafinamentul imprimă o notă aparte, clienții se pot delecta cu preparate apetisante, dar și cu o atmosferă prietenoasă și vibrantă.

Locația promovează gastronomia originală, care se definește prin ingrediente proaspete, băuturi naturale și preparate de calitate. Meniul este o combinație de specialități ale bucătăriei urbane, cu puternice influențe mediteraneene. Astfel, clienții se pot delecta cu o varietate de rețete pe bază de fructe de mare, dar și din carne maturată. De altfel, acest ingredient este expus într-o vitrină de maturare specială, astfel încât gurmanzii au posibilitatea de a-și alege ceea ce vor să le fie pregătit. Iar pentru că deserturile completează o masă reușită, Lexico are propuneri interesante.

Pentru că este un loc în care să te bucuri de o pauză de masă altfel, Lexico a pregătit un meniu de tip „business lunch”, cu două feluri de mâncare și desert. Angajații din clădirile de birouri clasa A beneficiază de un discount de 10%, în baza Cardului Partener, un program de fidelizare special creat pentru ei.

Lexico se distinge și printr-un element inedit, „Masa Prieteniei”, în mijlocul căreia se află un măslin matur, de peste 60 de ani, și care oferă contextul perfect pentru socializare.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

6 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

6 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

12 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

12 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

13 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

15 ore ago