Timp liber

La Iulius Town e perioadă de Black Sale!

Timp de două săptămâni, la principalul centru comercial din Timişoara e Black Sale. Până pe 29 noiembrie 2019, magazinele din Iulius Town au pregătit reduceri de până la 80% la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, articole pentru copii, produse cosmetice, dar și servicii.

Clienţii se pot bucura de discount de până la 80% în magazinul Nissa și de până la 70% la Sofiaman, Irina Schrotter, Ginette și Carolina Design. Brainconf, Steilmann, Lee Cooper și Kenvelo te așteaptă cu oferte de până la 50%, iar Distinctive te întâmpină cu reduceri de până la 40%. La fel de atractive sunt și propunerile Mango, U.S. Pollo Assn, Motivi, Stefanel și Camaïeu, unde ai promoții de până la 30%. Mai mult, și la Intimissimi, Jolidon, Triumph, Calzedonia și Șosetăria ai parte de prețuri avantajoase.

Pentru cei care iubesc sportul și vor să facă mai multă mișcare, Intersport și Buzz îi așteaptă cu oferte de până la -50%, iar Hervis le oferă -20% la produsul favorit. Părinții sunt așteptați și ei în magazinele cu articole pentru copii să descopere ce le-au pregătit branduri precum Next, Noriel, Coccodrillo, Big Step, Hippoland, Varuna’s sau Dinoland.

Pentru cei care au nevoie de o nouă pereche de pantofi care să impresioneze prin design și calitate, sunt discounturi de 50% la colecția toamnă-iarnă Benvenuti și de până la 40% la Musette, Anna Cori și Ecco Shoes.

La Sabrini, se găsesc accesorii și bijuterii la prețuri cu până la 60% mai mici, în timp ce la Splend’or și Be In Time te bucuri de -50% la modelele selectate. Și la Cărturești și Kitchen Shop găsești inspirație la ofertă!

Doamnele și domnișoarele care vor să își completeze trusa de machiaj nu trebuie să rateze vizitele la Cupio, unde pot beneficia de reduceri de până la 70%, la Gerovital de până la 50%, în timp ce la Sephora vor găsi prețuri mai mici cu până la 40%. De asemenea, pachete de neratat pot găsi și la Sabon, Yves Rocher și Pro Beauty Shop.

Cei interesaţi pot vedea catalogul online, cu toate reducerile disponibile în magazinele din Iulius Town!

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

5 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

7 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

7 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago