Social

Briana are nevoie de ajutor pentru terapie. Târguri de Crăciun pentru a ajuta o fetiţă să umble

O puteți sprijini pe Briana, o fetiță de 9 ani, să meargă. Cum? Prin participarea la trei târguri de Crăciun care vor avea loc în următoarea perioadă la Timișoara.

Briana este o fetiță de 9 ani care pentru a ajunge să fie independentă în mișcare participă la ore de terapie, iar în urma naşterii premature, la 30 de săptămâni, Briana s-a ales cu o leucomalacie periventriculară bilaterală şi retinopatie de prematuritate iar pe partea motrică, diagnosticul dat la vârsta de șase luni este de tetrapareză spastică.

Evenimentele în sprijinul fetiței de 9 ani se vor desfășura sub titulatura „Briana – Vreau și eu să pot merge!”. Târgul de Crăciun ”Socio Claus” va avea loc în perioada 9-13 decembrie, organizat de UVTeam Autism, la parterul Universității de Vest Timișoara, pe bulevardul Vasile Pârvan nr. 2, între orele 10-16. În standurile amenajate în holul Universității de Vest Timişoara vor fi vândute produse tradiţionale specifice sărbătorilor de iarnă, realizate de studenții Departamentului de Sociologie. Un Târg Caritabil de Crăciun va avea loc și vineri, 13 decembrie, la Wendy School, la sediul școlii din Iulius Town, între orele 18-20. cu produse confecționate de către copiii Wendy School, iar întreaga sumă, va fi donată Brianei. Târgul Baby Crăciunel va avea loc duminică, 15 decembrie, organizat de asociația Marius – Bebe4Seasons, la Banu Sport, între orele 10-16. Aici, mămicile Baby Crăciunel vă aşteaptă la cumpărături inteligente! Intrarea este 5 lei/adult (cei mici au gratuitate) iar suma strânsă va fi donată Brianei.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

35 de minute ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

49 de minute ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

O oră ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

2 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

3 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

3 ore ago