Timp liber

Diskoteka 2020 – nume de top la Timișoara. Cum s-a hotărât DJ Bobo să vină la festival

În 2020 puteți da „rewind” la tinerețe. Diskoteka Festival vine din nou în oraș, cu cea de-a doua ediție, pe Stadionul ,,Dan Păltinișanu”, în perioada 1-3 mai. V-ați petrecut tinerețea și adolescența cu DJ Bobo, No Mercy, Las Ketchup, Snap si Technotronic? Veți petrece în 2020, cu ei, la Timișoara. Cum s-a hotărât DJ Bobo să cânte la Diskoteka?

Sigur că îl știți pe DJ Bobo. Va veni la Timișoara. Artiștii vin greu la festivaluri, dar atunci cînd aud de atmosfera de la Timișoara acceptă să cânte publicului din urbea de pe Bega și din alte localități. DJ Bobo vine pentru voi. Conform organizatorilor Diskoteka, aflat în turneul Kaleidoluna, DJ Bobo, artistul care a vândut 14 milioane de înregistrări în întreaga lume și a lansat 11 albume de studio, a făcut o excepție să-și aducă show-ul complet din turneul său în cadrul unui festival. Perfecționist din fire, artistul elvețian s-a hotărât să vină în Timișoara doar după ce Marian Gold, solistul Alphaville, i-a povestit despre experiența lui incredibilă de la prima ediție Diskoteka Festival.

,Indiferent de condițiile dure pe care unii artiști le-au avut în prima ediție, noi am asigurat tot ce am promis. În plus, show-ul de lumini și sunet a fost livrat la cele mai înalte standarde, ceea ce a fost apreciat și de artiștii care au pășit pe scenă. Recunoaștem, nu ne-am dat seama că vor comunica între ei și am aflat, cu surprindere, că Diskoteka Festival s-a transformat într-un ,,must-have” printre artiștii care au marcat atâtea generații. DJ Bobo a fost convins să aducă show-ul complet din Kaleidoluna la Diskoteka chiar de Marian Gold care i-a spus că ceea ce se întâmplă la Timișoara depăsește cu mult orice așteptare, de la public, atmosferă, condiții și tehnică”, povestesc organizatorii Diskoteka

Contractele dintre artiști și organizatori au fost semnate în română și engleză, iar această măsură vine ca o asigurare în plus a respectării standardelor pe care le are Diskoteka Festival. Prețul pentru show-urile artiștilor Diskoteka au fost achitate integral, în avans, pentru toate numele care apar pe afiș.

Diskoteka 2020 are şi o platformă de bilete proprii, dar și o promoție EarlyBird disponibilă până la sfârșitul lunii decembrie. Prețul abonamentelor pentru cele trei zile de festival începe, în perioada promoțională, de la 230 de lei. Fiecare abonament este asigurat, iar banii pot fi returnați integral în cazul unui eveniment neprevăzut care împiedică prezența la festival. Bilete și abonamente găsiți aici: https://diskoteka.ro/ .

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Alianța Dreapta Unită a lansat, la Timișoara, campaniile electorale pentru alegerile europarlamentare și cele locale

Alianța Dreapta Unită a ales Timișoara pentru a lansa oficial campania electorală pentru alegerile locale…

8 ore ago

Nicolae Robu e primul pe lista de vot, Dominic Fritz pe șapte

Cu doar câteva ore înainte de debutul campaniei electorale, Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a…

12 ore ago

La Muzeul Satului Bănățean au loc, sâmbătă și duminică, mai multe expoziții de frumusețe chinologice

Timișoara devine, sâmbătă și duminică, punctul principal de atracție al chinologiei românești. La Muzeul Satului…

14 ore ago

La Stadionul Lego, constructorul lucrează la fundațiile uneia dintre peluze și la o tribună/Foto

Stadionul Lego, pe care Primăria Timișoara îl ridică în zona Buziașului cu bani de la…

14 ore ago

Dominic Fritz, după încă un teren recuperat de municipalitate: “Recuperăm nu doar terenuri, ci și demnitatea orașului”

Primăria Timişora a reuşit să mai recupereze un teren. Acesta era situat în proximitatea pieţei…

14 ore ago

Conducerea RETIM a luat mai multe măsuri cu implementare imediată, după ce unii angajaţi au intrat în grevă

Luând în considerare întreruperea nejustificată a activității de către unii angajați ai Secției de Salubrizare…

15 ore ago