Administratie

A fost lansat oficial concursul de soluţii pentru proiectul MultipleXity

Disputa fără rezultat dintre consilierii locali, de la ultima şedinţă de plen, legată de proiectul MultipleXity, a ajuns la faza publicării anunţului în Sistemul Electronic pentru Achiziţii Publice (SEAP). Aşadar, se caută specialişti care să ofere servicii de proiectare pentru complexul amintit, soluţia aleasă pentru găsirea constructorului fiind concursul de soluţii.

În SEAP a fost publicat, sâmbătă, anunţul referitor la concursul de soluţii pentru „Servicii de proiectare pentru amenajare „Centru pentru Arta, Tehnologie si Experiment, MultipleXity”. Vorbim despre proiectul dezbătut în ultima şedinţă de plen a Consiliului Local Timişoara, când aleşii s-au certat timp de două ore pe această temă, pentru ca la final textul aprobat să fie exact acelaşi propus iniţial.

„În urma acestui concurs, Autoritatea Contractantă va contracta elaborarea serviciilor de proiectare complete pentru Centrul pentru Artă, Tehnologie și Experiment, MultipleXity. Acestea sunt următoarele misiuni de proiectare: – DALI : Documentaţie topografică; Documentații pentru obținerea avizelor și acordurilor; Studii de teren şi expertize tehnice necesare – PAC + POE: Studiu Geotehnic; Documentații pentru obținerea avizelor, acordurilor și autorizațiilor; Documentaţii topografice; Documentaţii tehnice – D.T. (D.T.A.C.+D.T.O.E.) pentru autorizarea executării lucrărilor de construire – PT + DDE: Proiect tehnic de execuție; Detalii de execuţie; Plan de sănătate şi securitate în muncă; Programul de control al calității – Asistență tehnică: Asistenţă tehnică; Urmărirea aplicării pe șantier a soluțiilor”, se spune în anunţ.

Câştigătorul va primi premiul I, în valoare de 2.502.706,95 lei fără TVA, adică exact valoarea contractului. Cei care nu vor avea succes vor rămâne cu ideea, dar şi cu ceva bani acordaţi de primărie, premiul II fiind în valoare de 50.000 lei fără TVA, iar premiul III – 35.000 lei fără TVA.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

O oră ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

2 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

2 ore ago

„Bizon”, amendat drastic după ce a parcat lângă linia de tramvai

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit, în cursul zilei de ieri, la…

2 ore ago

Interes enorm din partea timişorenilor pentru Garry Kasparov şi „Provocările Lumii Moderne”/FOTO

Un dialog de excepţie, ce s-a bucurat de un interes major. Un eveniment marca UPT…

3 ore ago