Timp liber

La Iulius Town are loc Spontan Party

O lume a distracției și a premiilor te așteaptă în acest weekend la Iulius Town Timișoara. Aici va avea loc, sâmbătă şi duminică, Spontan Party. Evenimentul e programat în Piațeta Familly Plaza din Iulius Gardens.

Cei care nu s-au bucurat suficient de zăpadă o vor face acum. Și asta pentru că petrecerea este una specială, cu tunuri de zăpadă. Distracția ține până la ora 21.00. Mai multe detalii pe pagina de Facebook Spontan Events.

Din joacă au apărut idei care au schimbat lumea. Copiii sunt încurajaţi să fie creative și să descopere lucruri noi. Vino cu cel mic la Atelierul de creație by Bianca Potyesz, duminică, de la ora 11.00, în Piațeta Intersport. Ediția din această săptămână este dedicată „baloanelor colorate”.

Totodată, sâmbătă și duminică, între orele 18.00 şi 19.30, la patinoarul Dream Ice vor avea loc concursuri pentru iubitorii dansului pe gheață. Vino să ne arăți cele mai bune mișcări ale tale, iar gazdele te premiază cu vouchere la magazinul Grid și restaurantul Daily!

La Iulius Town continuă şi campania de reduceri Winter Sale! Aceasta se desfășoară până pe 31 ianuarie, iar ca să participe, clienţii trebuie să cumperi din magazinele

Iulius Town produse în valoare de minimum 150, 300 sau 500 de lei. La 150 de lei se poate câștiga un voucher de 25 lei, la 300 de lei, un voucher de 60 lei, iar pentru cumpărături de 500 de lei, valoarea voucherului este de 100 de lei. Participarea la campanie se face în baza regulamentului disponibil pe site-ul Iulius Town.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Jurnal de campanie (15). În “meciul” pentru Primăria Timişoara, la casele de pariuri, Dominic Fritz, mare favorit în faţa lui Nicolae Robu

Dominic Fritz sau Nicolae Robu? Este întrebarea de pe buzele multor timişoreni, acum când au…

26 de minute ago

Proclamație de deziobăgire pe moșia boierului Alfred

Mai mulți primari liberali din Timiș au scris o lăcrămație către conducerea județeană, președintelui interimar…

2 ore ago

Începând de mâine strada Palmierilor se va închide pentru executarea unor lucrări

În perioada 21 mai – 4 iunie, între orele 8,30 – 18,00, traficul rutier va…

2 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 20 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 20.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

17 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

20 de ore ago