Primăria Timişoara

Primăria dă 2,8 milioane de lei pentru extinderea grădiniţei de pe strada Olimpiadei

Primăria Timişoara a scos la licitaţie proiectul pentru extinderea grădiniţei de pe strada Olimpiadei. În urma investiţiei, realizată cu fonduri europene, construcţia va avea parter, etaj şi mansardă.

Firmele interesate pot depune ofertele pentru adjudecarea proiectului până pe data de 29 ianuarie, conform anunţului publicat de muncipalitate în SEAP. Suma alocată este una importantă, de 2,8 milioane de lei. În baza contractului care se va încheia, se vor executa lucrări necesare realizării obiectivului de investiţii „Grădiniţa PP33 – Extindere grădiniţă existentă în regim de înălţime P+1E+M, reparaţii şi reabilitare termică corp existent”. Finanţarea este asigurată prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.

În urma investiţiei va avea loc extinderea actualei clădiri existente, necesară pentru a asigura formarea a trei noi grupe de copii, dar şi pentru exinderea sălii de sport, pentru a putea găzdui şi serbările copiilor. De asemenea, sălile de clasă nu vor mai avea mai multe funcţiuni, extinderea permiţând amenjarea de dormitoare separate. Regimul actual este de parter şi etaj. Imobilul actual este unul de tip rezidenţial şi are acces de pe strada Sebastian Iordan, fosta Olimpiadei.

Constructorul va avea la dispoziţie 14 luni pentru realizarea lucrărilor.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Accident grav la Belinţ. A intervenit şi echipajul SMURD

Neatenţia a produs un nou accident grav în judeţul Timiş, asta după ce şi azi…

O oră ago

Medalii obţinute de atleţii de la Poli în competiţii internaţionale

Doi dintre atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat în cadrul unor concursuri de anvergură care au…

3 ore ago

La Pasajul Solventul se împinge tunelul. Se lucrează la platforma de lansare a chesonului, la zidul de împingere și la pereții mulați/FOTO

Deși întârziat semnificativ, la proiectul Pasajului Solventul se lucrează, ne asigură Primăria Timișoara. Se avansează…

3 ore ago

Viitor frumos la fileu. Calificare la turneul final pentru CSS Bega U13

Echipa de mini-volei a CSS Bega Timișoara a obținut o calificare spectaculoasă în finala Campionatului…

4 ore ago