Diverse

Taximetrist amendat pentru injurii și refuzul de a se legitima, la Gara de Nord din Timișoara. A fost sancționat de Poliția Locală și Poliția Națională

Un taximetrist care staționa cu mașina într-o zonă interzisă de la Garda de Nord din Timișoara s-a ales cu amendă de la Poliția Locală și de la Poliția Națională. A refuzat să se legitimeze, a adresat injurii oamenilor legii și a sunat „nejustificat” la 112.

Este vorba despre un bărbat de 36 de ani, cu domiciliul în localitatea Săcălaz, care staționa în vederea preluării de clienți, în calitate de taximetrist, în spatele stației STPT de la Gara de Nord. Pentru că se afla într-o zonă interzisă, polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban, i-au atras atenția cu privire la acest fapt. Cel în cauză a refuzat să se legitimeze solicitând un echipaj de la poliția națională, prin serviciul de urgență 112.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de la Secția 4, care l-a sancționat pentru alarmarea nejustificată a organelor de ordine, bărbatul fiind sancționat și de polițiștii locali conform Legii 61/1991 cu 1200 lei pentru refuz de legitimare și adresarea de injurii. Cel în cauză a mai fost sancționat de polițiștii locali de două ori pentru astfel de fapte, fiind depistat în aceeași situație și având același comportament, tot în zona Gării de Nord, dar și pe str. Simion Bărnuțiu”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Poliția Locală atrage atenția că astfel de cazuri nu rămân nepedepsite, fiind luate măsurile legale chiar dacă unele persoane încearcă să-i intimideze sau nu le dau datele de identificare.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

6 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

7 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago