Sport

Nu s-a putut mai mult, dar totul se termină cu bine când e calificare

Deși a luat bătaie la scor, Informatica Timișoara se poate bucura de prezența în play-off, la finele sezonului regulat. În ultima etapă, bănățenii au pierdut, pe teren propriu, în sala „Constantin Jude”, cu scorul de 2-8 în fața celor de la Imperial Wet Miercurea Ciuc.

A fost un meci fără istoric. Oaspeții, liderii campionatului, au dominat fără probleme întâlnirea. De fapt, Informatica, o echipă care se poate lăuda cu prezența în play-off, a fost doar un sparring partner pentru ciucani. Și asta pentru că la pauză scorul era deja… 0-6.

În repriza secundă vizitatorii au schimbat garnitura și au evoluat relaxați. Cu meciul rezolvat, au mai înscris de două ori și au îngenunchiat, în fața timișorenilor, Informatica. A fost 0-8 la un moment dat.
Totuși, timișorenii au reușit să marcheze de două ori. Nemițanu, iar apoi Milovac, au punctat pentru Informatica Timișoara.

În ciuda înfrângerii drastice care i-a fost administrată, Informatica Timișoara se poate lăuda cu prezența în primele patru echipe din campionatul României, care vor evolua în play-off.

Înainte de play-off, totuși, Informatica va evolua în sferturile de finală ale Cupei României, din nou pe teren propriu, cu Dunărea Călărași. Cele două combatante sunt ultimele câștigătoare alte trofeului.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Accident grav la Belinţ. A intervenit şi echipajul SMURD

Neatenţia a produs un nou accident grav în judeţul Timiş, asta după ce şi azi…

26 de minute ago

Medalii obţinute de atleţii de la Poli în competiţii internaţionale

Doi dintre atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat în cadrul unor concursuri de anvergură care au…

2 ore ago

La Pasajul Solventul se împinge tunelul. Se lucrează la platforma de lansare a chesonului, la zidul de împingere și la pereții mulați/FOTO

Deși întârziat semnificativ, la proiectul Pasajului Solventul se lucrează, ne asigură Primăria Timișoara. Se avansează…

3 ore ago

Viitor frumos la fileu. Calificare la turneul final pentru CSS Bega U13

Echipa de mini-volei a CSS Bega Timișoara a obținut o calificare spectaculoasă în finala Campionatului…

3 ore ago