Politica

USR Timiş l-a desemnat pe Cristian Moş să candideze la postul de preşedinte al Consiliului Judeţean

Nicio surpriză la alegerile pentru desemnarea candidatului USR Timiş la postul de preşedinte al Consiliului Judeţean. Aşa cum era de aşteptat, şeful filialei, Cristian Moş, a întrunit cele mai multe voturi.

Cristian Moş a primit nominalizarea partidului pentru a încerca obţinerea postului de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. El spune că doreşte schimbarea clasei politice acutale şi că cei care au fost incluşi pe lista partidului pentru judeţ sunt toţi oameni buni profesionişti, care pot aduce plus valoare.
„USR a încheiat astăzi lista de candidaţi pentru Consilul Judeţean. Democraţia a fost şi va fi mereu în USR. Schimbarea clasei politice începe. Noi vrem să schimbăm ceea ce s-a întâmplat până acum, judeţul Timiş să fie primul din România din acest punct de vedere. Suntem oameni dintre oameni care ne-am implicat în politică și vrem să schimbăm complet vechea clasă politică. Ceea ce se putea schimba imediat după Revoluţie, dar vechea clasă politică a fost prea preocupată de luptele lor, de ceea ce se întâmplă la Bucureşti. Sper să schimbăm complet clasa politică”, a subliniat Moş
În total, la scrutinul pentru preşedinte au luat parte trei candidaţi.
„La președinția consiliului judeţean am avut trei candidaţi, eu am câştigat competiţia pentru postul de candidat la preşedintele CJT, locul doi este Viviana Ţecu, iar locul trei este Badiu Călin. (…) În acest moment aceasta este echipa USR care poate să aducă plus valoare în Consiliul Judeţean, sunt oameni care au hotărât să se implice, să se implice în viaţa politică”, a mai anunţat Cristian Moş.
În total, la alegeri au participat 25 de candidaţi, 12 fiind consideraţi port-drapel în lupta pentru CJT. Opiniile acestora se vor adăuga programului deja conturat de Moş pentru conducerea administraţiei judeţene
„Vă asigur că toți colegii vor ajuta la programul de candidatură. Am un program și îl vom duce la un alt nivel. Vrem să folosim toate resursele din partid, astfel încât vechea zicală Banatu-i fruncea să fie reală”, a mai declarat Cristian Moș.
Lista pentru alegerile locale nu este una definitivă, în funcţie de negocierile la nivel naţional şi local vor fi incluşi pe listă şi reprezentanţii PLUS.
„Nu s-a stabilit deja lista comună, suntem în tratative, se discută și vom avea un eveniment în care vom anunța lista comună”, a încheiat Cristian Moș. La final, Moş spune că se doreşte obţinerea a cel puţin nouă mandate de consilier, dar se va încerca chiar şi mai mult.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

16 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

18 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

21 de ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

21 de ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

21 de ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

22 de ore ago