Sport

Performanță deosebită pentru Ghiroda. Aur național la dans sportiv

Antrenorii de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii de la secția de dans sportiv, Alex Miculescu și Andra Păcurar, din nou Campioni Naționali de Dans Sportiv la Adulți Latino.

În perioada 29 februarie – 1 martie 2020, la Sala Polivalentă din municipiul Piatra-Neamț, a avut loc un regal al dansului sportiv: Campionatul Naţional de Dans Sportiv – Romanian Dance Festival 2020, competiție la care au participat și antrenorii Alex Miculescu și Andra Păcurar.

„Pentru noi este tot mai evident că dansul s-a inventat pentru ei. De fiecare dată când sunt pe ringul de dans, Andra și Mike, așa cum sunt cunoscuți de toată lumea, ne fac să întelegem tainele dansului, să vedem câtă grație, eleganță și pasiune pot pune două suflete tinere pe ringul de dans și câte emoții ne pot dărui, nouă, celor care îi urmărim de fiecare dată cu o bucurie nespusă”, ne-au spus reprezentanții clubului bănățean.

Cei doi nu sunt la prima performanţă, câştigând şi anul trecut titlul naţional.

“Am câștigat și menținut titlul de campioni naționali la Adulți Latino. Competiția a avut loc în Piatra Neamț, a fost un eveniment grandios, atmosferă de gală, muzică live interpretată de una dintre cele mai cunoscute band-uri de muzică de dans sportiv. În România suntem 3 perechi care ne poziționăm în top 15 mondial, suntem printre puținele țări cu o concurență așa de puternică și din fericire am ieșit din nou învingători. Totul datorită antrenorilor noștrii Horia Preda, Gelu Bota şi întregii echipe care ne sustin și sunt alături de noi constant”, a declarat Alex Miculescu, antrenor dans sportiv CSC Ghiroda.

Antrenorii timișeni se mândresc de-a lungul carierei lor de sportivi cu multe alte titluri și rezultate importante şi anume: Cupa Europei adulți 2019 , campioni Sud-European 2019, Campioni Naționali Adulți 2019, Vice-campioni Naționali Adulți 2016-2018, Campioni Mondiali sub 21 – 2016, Campioni naționali U21 2014-2016, două medalii de bronz și una de argint 2014-2015 Tineret, locul 12 în Rankingul Mondial World Dance Sport Federation (cea mai tânără pereche din top 50).

 

 

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

5 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

6 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

8 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

9 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

14 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

14 ore ago