Sport

Toţi managerii de la SCM Timișoara vor fi schimbați. Postarea care prevedea neprevăzutul

Fostul finanțator al clubului de rugby Saracens Timișoara (RCM UVT), Dan Dinu, anunța prin social media marea schimbare din sportul timișorean, care imediat s-a și adeverit. Este vorba de intenţia președintelui Vasile Rușet de-a schimba în plin sezon cei trei manageri ai clubului primăriei.

Dan Dinu este omul care a pus umărul la crearea unei echipe de rugby fantastice la Timișoara care timp de opt ani a cucerit zece trofee, după care a plecat nemulțumit de unele promisiuni neonorate din partea celor în măsură.

„Tara arde si baba se piaptană. În plină criză de coronavirus, domnul Vasile Ruşeţ, mare director al SCM Timisoara, nu se gândeşte cum să plătească salariile jucătorilor, nu se gândeşte cum să preîntimpine o răspândire a virusului în rândul jucătorilor SCM, nu se gândeşte să identifice surse de finanţare pentru SCM (şi lista poate continua), in schimb se gandeste cum sa-l dea afară pe managerul secţie de rugby Attila Brosovski. OK, o avea dânsul motivele lui. Dar să îl schimbi pe Brosovszki cu un ţăran agramat, care nu vorbeşte o limbă străină, care toata viaţa lui a furat de pe unde a putut, mi se pare deplasat. Think twice! P.S. Eu, Dan Dinu nu voi mai pune piciorul la nici un meci al Timişoarei şi nu voi mai sprijini sub nici o forma SCM Timisoara. Pentru cei ce nu au înţeles cine se întoarce, e vorba de inegalabilul domn Borzaş!”, a fost postarea care a inflamat lumea sportului timișean.

Ideea este că nu doar Attila Brosovszki a fost schimbat din cadrul CSM-ului ci și managerii de la handbal masculin, Dan Dumitru și cel de la baschet masculin, Ilie Trițoiu.

Vasile Rușet, directorul SCM Timișoara a recunoscut schimbările anunțând pentru mâine și un comunicat de presă care va avea „darul” de a liniști apele, declarând că schimbările nu sunt datorită rezultatelor sportive, care sunt peste așteptări în actuala situație financiară precară, ci ține de neconcordanțe în contractul de management în ceea ce privește aspecte ce țin de asumarea bugetului…

Zilele următoare se vor anunța noii manageri și probabil vor urma și noi procese cu SCM Timișoara.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

7 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago