Sănătate

O femeie din Timiș, cu COVID-19, a decedat în timpul transferului cu ambulanța. 141 de decese în România

Au fost înregistrate alte opt decese în România, numărul acestora ajungând la 141. A murit și o femeie din Timiș, în ambulanță, în timpul transferului.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, femeia de 59 de ani, din Timiș, a murit în ambulanță, în timpul transferului, de la Secția de Ortopedie a Spitalului Județean Timișoara la Spitalul „Victor Babeș”. A fost confirmată cu COVID-19 în 3 aprilie, dată în care a și murit.

Alte decese confirmate, conform Grupului de Comunicare Strategică:

Femeie, 66 ani care a fost dializată într-o clinică din București. Persoana a fost găsită decedată în casă în data de 03.04.2020. Pacienta a fost confirmată cu COVID 19 în data de 02.04.2020.

Bărbat, 34 ani din judeţul Mureș. Persoană cunoscută cu Sindrom Pradder Willi a fost internată în data de 26.03.2020 pentru febră, tuse, dispnee în secția de ATI a SCJU Tg. Mureș. Testarea pentru gripă a avut rezultat negativ, în data de 03.04.2020 se confirmă COVID 19. Avea condiții medicale pre-existente: obezitate, boală cardiovascular, boală pulmonară. Data decesului: 27 martie.

Bărbat, 59 ani din judeţul Mehedinți.  Internat în SCBIT “Victor Babeș” București, prin transfer de la SCU Drobeta-Turnu Severin, pe data de 29 martie, decedat pe 3 aprilie. Boli: insuficiență respiratorie protezată mecanic, ARDS, citoliza hepatica, DZ in observaţie, injurie renală acută, obezitate morbidă.

Femeie, 82 ani din judeţul Galați. Internată într-o instituție de îngrijire persoane vârstnice, confirmată în laboratorul Spitalului Galați pe data de 03 aprilie, decedată în aceeaşi zi.

Bărbat, 79 ani din judeţul Cluj. Persoana aflată la domiciliu decedează în drum spre spital în ambulanță. Avea condiții medicale pre-existente: ramolisment cerebral, demenţă mixtă, DZ, infarct miocardic cicatriceal, boală cardiovasculară, boală pulmonară. Contact cu ginerele, şofer transport local de persoane, confirmat pe data de 3 aprilie, zi în care a şi decedat

Femeie, 59 ani din București. Persoană din focarul clinicii care realizează proceduri de hemodializă. Confirmată pe data de 27martie, decedată pe 29 martie..

Bărbat, 59 ani din judeţul Arad. Persoană internată în secția BI Adulți a SCJU Arad cu diagnosticul Bronhopneumopatie, HTA. Confirmat pe data de 3 aprilie, a doua zi după ce a murit.

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Jurnal de campanie (13). S-a mai spart o conspiraţie. Cristopher Cîrpaci chema clanurile alături de Nicolae Robu încă din urmă cu doi ani

Eliberarea străzii Cezar, dar mai ales îndemnul lui Cristopher Cîrpaci adresat coetnicilor săi pentru a-l…

O oră ago

Noul catalog Enjoy Life a ajuns la Iulius Town Timișoara!/Foto

Pentru cei care se bucură de zilele de primăvară și vor să întâmpine vara cu…

2 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 17 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 17.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Alfred Simonis și-a lansat candidatura la șefia consiliului județean în cadrul unui show electoral la sala Constantin Jude

Așa cum ”partenerul” său de alianță, Nicolae Robu, a avut parte de o lansare grandioasă…

11 ore ago

Debut excelent pentru CSU Politehnica la naţionalele de floretă

Politehnica Timișoara a câștigat două medalii joi, 16 mai, în prima zi a Campionatuliu Național…

18 ore ago

Specialiștii IFC au venit din nou la Timișoara. Caută cea mai bună soluție pentru un viitor spital municipal/FOTO

Cu doar aproximativ două săptămâni înainte de termenul de predare al studiului de prefezabilitate pentru…

19 ore ago