Succes total pentru acţiunea de dezinfecţie a străzilor, după ce filmul de prezentare a avut o sută de mii de vizualizări/VIDEO

Nicolae Robu, primarul Timişoarei s-a declarat total încântat de demararea programului de spălare a străzilor din oraş cu dezinfectant. Aceasta pentru că filmul realizat din dronă, cu „baletul” de paradă a unor spălătoare mecanice şi a unor stropitoare de substanţe dezinfectante, postat pe pagina sa de Facebook, a avut … o sută de mii de vizualizări şi câteva mii de like-uri. În fapt, pe traseu s-a spălat deocamdată în jur de zece procente din totalul străzilor din oraş.

Succes fulminant pentru programul de dezinfectare a străzilor din Timişoara! Al filmului care prezintă operaţiunea!

„Am început acea campanie de spălare. Am spus că miercuri ne parvin substanţele şi miercuri seara am pornit. Succesul este extraordinar, filmul pe care l-am postat cu operaţiunea de dezinfecţie a avut peste o sută de mii de vizualizări, 3.000 de likeuri, mii de sheruri, şi aceasta fără niciun fel de acţiune de  boost (n.r. intervenţii de sporire a traficului de internet prin intermediul unor acţiuni de promovare)”, a anunţat cu mândrie Nicolae Robu.

În fapt, pare că acţiunea prezentată în filmuleţ ar fi fost, de fapt, un fel de demonstraţie, grupul „de forţă” al operatorului de salubritate Brantner s-a „dat” prin sensul giratoriu din Piaţa Mărăşti, unde a fost filmat din dronă, pentru a se realiza filmul respectiv.

Odată ce a fost văzut de peste o sută de mii de oameni, filmul poate fi acum pus şi în practică. Robu dă asigurări că se vor spăla sute de străzi pe zi.

„Se vor spăla 300 de străzi pe zi. Mai avem peste o mie de străzi. Desigur, nu pe orice stradă poate interveni un convoi de şapte maşini”, a mai subliniat primarul.

Se spală şi trotuarele

Una dintre cerinţele poporului timişorean se referă şi la spălarea trotuarelor. Iar aceasta va avea loc, insistă edilul şef. Cât despre dezinfecţia blocurilor, a casei scărilor, Robu insistă din nou ca locatarii să facă ei eforturi, să dezinfecteze singure şi să pună distribuitoare de substanţe dezinfectante, că oricum realizarea operaţiunii de către municipalitate va mai dura, pentru că nu sunt substanţele necesare.

„De azi se face şi dezinfecţie pe trotuare, oricum era intenţia noastră, facem deja spălare şi dezinfecţie pe trotuare. Casa scărilor, noi am lansat demersurile, am discutat cu firma Coral Impex (n.r. societatea care deţine contractul de dezinsecţie li deratizare a zonelor publice ale oraşului), ne-au spus că în două – trei săptămâni să obţină substanţe să le monteze pe casa scărilor (n.r. dozatoare de dezinfectanţi pentru mâini).. Am vrea cât mai repede, dar am vrea mai repede, dar toată planeta vrea acelaşi lucru, substanţele respective. Aici e vorba de a găsi furnizorul pentru ce vrei să achiziţionezi. Noi respectăm ceea ce se hotărât, dar dificultăţile au fost anticipate, leguitorii dădeau termene scrise dacă nu ştiau, la rândul lor, aceasta”, a mai subliniat Robu.

 

https://www.facebook.com/172674319443777/videos/507451389927257/

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Speranţa moare ultima! CFR Timişoara întâlneşte în meciul 3 al finalei United Galaţi, de această dată pe teren propriu

Finala campionatului naţional de futsal a programat primele două partide în Moldova, pe malul Dunării…

5 ore ago

Transformarea cinema Studio e aproape de finalizare

Una dintre cele mai lungi renovări a unui obiectiv public din Timișoara, Cinema Studio, ar…

6 ore ago

UPT organizează un eveniment internaţional cu oaspeţi din 16 ţări

International Staff Week, un nou proiect care este organizat de Universitatea timişoreană cu o istorie…

7 ore ago

Angajații din mai multe primării au protestat la Palatul Administrativ din Timișoara, pentru salarii mai mari

Mai multe zeci de angajați ai unor primării din Timiș, Arad și Caraș-Severin s-au adunat…

9 ore ago

Politehnica Timișoara se întoarce cu șase medalii de la Campionatul Național de floretă, seniori. A lipsit doar… aurul!

Politehnica Timișoara a câștigat șase medalii la Campionatul Național de floretă, care a avut loc…

11 ore ago

CCIA Timiș organizează un nou seminar pe tema legislației vamale

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va organiza seminarul ”Actualizări în legislația vamală și…

12 ore ago