Politica

Maria Grapini, consiliată oficial pe partea de imagine de o propagandistă a teoriilor conspiraţioniste

Printre angajaţii biroului eurodeputatei Maria Grapini se numără şi o anume Iosefina Pascal. Aceasta se numără printre cei mai înfocaţi manifestanţi împotriva Guvernului, fiind o adeptă înflăcărată a teoriilor conspiraţioniste.

Potrivit Aktual24, Iosefina Pascal şi-ar fi dobândit o oarecare notorietate după ce a participat la emisiunea “România 100” de la Antena 3. Alături de aceeaşi televiziune s-a aflat pe baricade, împotriva “abuzurilor” DNA şi a “statului paralel”. Normal, a devenit eroină şi maşinăriei de propagandă a Rusiei, Sputnik. “O excepţională lecţie dată de tânăra Iosefina Pascal puternicilor zilei!” sună, de exemplu o ştire a publicaţiei subvenţionate de Moscova. Probabil din aceată ipostază a fost luată de Maria Grapini, la rândul ei premiată Sputnik,  în biroul ei europarlamentar, acolo unde Pascal se ocupă de imaginea eurodeputatei din Timişoara. “Maria Grapini, doamna de fie din PE”, este de altfel şi titulatura pe care Pascal i-o atribuie eurodeputatei.

Acum Iosefina Pascal este din nou “pe baricade”, fiind o prezenţă activă printre manifestanţii care susţin că măsurile de restricţie luate pe fondul pandemiei nu se justifică, fiind abuzive si dictatoriale. De asemenea, este o “luptătoare” anti-5G şi anti-termometrizare, fiind o adeptă a teoriilor conspiraţioniste. De altfel, tocmai din acest motiv a ajuns în conflict cu cei de la Antena 3, cu care pe vremuri se lupta, umăr la umăr, împotriva statului paralel.  Mai mult, Iosefina Pascal i-a catalogat drept „curve” pe Gâdea şi compania, pentru că acceptă banii cu care Guvernul vrea să se dea bine cu presa română.

Iosefina Pascal cu Mircea Badea

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Intervenţie de suflet a salvatorilor din Buziaş

După-amiază însorită, dar cu peripeții la o fermă de vaci din apropierea orașului Buziaș: o…

4 ore ago

Aproape o mie de locuri de muncă oferite la Bursa Locurilor de Muncă. Peste 600 de persoane au fost selectate pentru angajare

La Timișoara a avut loc, marți, o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă. Interesul…

8 ore ago

Avem și în acest an Noaptea Muzeelor, de această dată sub auspiciile protestelor salariale de la MNaB

Muzeul Național al Banatului, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, participă și în acest an la…

11 ore ago

Lucrările pe Calea Stan Vidrighin intră în etapa finală/FOTO

Constructorul care se ocupă de reabilitarea Căii Stan Vidrighin intră în etapa finală a lucrărilor.…

11 ore ago

Un motociclist a fost accidentat în zona Sălii „Olimpia”

După accidentul de dimineaţă din apropierea Centurii de Sud, unde un muncitor a fost izbit…

11 ore ago