Sănătate

Covid-19. Încă trei decese în România. A murit un bărbat de 51 de ani/ Update. România ajunge 1.316 decese

România ajunge la 1.308 decese ale persoanelor depistate cu Covid-19, conform Institutului Național de Sănătate Publică. A murit și un bărbat de 51 de ani, din județul Ilfov.

A murit un bărbat de 67 ani, din județul Bacău, confirmat cu Covid în 6 mai. A murit în 5 iunie, suferind de boală cardiacă.

A murit un bărbat de 51 de ani, din județul Ilfov, confirmat cu Covid în 16 mai. A murit în 4 iunie, suferind de obezitate, boală cardiovasculară, hepatocitoliză.

A murit un bărbat de 85 de ani, din București, confirmat cu Covid în 27 mai. A murit în 4 iunie, suferind de insuficiență cardiacă, bloc de ramură (BRD) complet, insuficiență aortică, insuficiență mitrală, diabet zaharat tip II.

Update. Numărul deceselor persoanelor depistate cu coronavirus a ajuns la 1.315 în România, după ce au mai murit opt persoane

A murit un bărbat de 70 ani, din județul Tulcea, confirmat cu Covid în 29 mai. A murit în 4 iunie, suferind de insuficiență mitrală și aortică, fibrilație atrială, tumora benigna, tumoră esofag.

A murit o femeie de 74 ani, din județul Tulcea, confirmată cu Covid în 19 mai. A murit în 4 iunie, suferind de diabet zaharat (DZ) complicat.

A murit o femeie de 69 ani, din județul Iași, confirmată cu Covid în 26 mai. A murit în 4 iunie, suferind de hipertensiune arterială (HTA), fibrilație atrială, DZ.

A murit un bărbat de 85 ani, din județul Mehedinți, confirmat cu Covid în 30 mai. A murit în 5 iunie, suferind de DZ, insuficiență mitrală, insuficiență renală cronică.

A murit o femeie de 85 ani, din județul Suceava, confirmată cu Covid în 5 mai. A murit în 4 iunie, suferind de demență și casexie.

A murit o femeie de 81 ani, din județul Harghita, confirmată cu Covid în 23 mai. A murit în 4 iunie, suferind de HTA, ICC, bloc de ramura, obezitate.

A murit o femeie de 81 ani, din județul Iași, confirmată cu Covid în 4 iunie. A murit în 3 iunie, suferind de HTA, angină pectorală, bloc de ramura, boală cronică de rinichi.

A murit un bărbat de 38 de ani, din județul Neamț, confirmat cu Covid în 4 iunie. A murit în 2 iunie, suferind de pancreatită acută.

 

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

4 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

6 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

7 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

7 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

8 ore ago