Municipalitatea timişoreană nu a reuşit să găsească o firmă care să se ocupe de măsurarea platoului aflat în faţa Muzeului Satului. Acest teren trebuia încadrat corect în documente, dar la licitaţia lansată nu s-a găsit nicio firmă care să se ocupe de proiect.
Suma alocată contractului era una extrem de mică, de 5509 lei, probabil prin dimensiune şi suma alocată, contractul nu a fost considerat atractiv. Primăria dorea măsurarea şi încadrarea corectă a acelui teren, înregistrat ca şi pădure, pentru a-l putea da în administrare Ocolului Silvic Timişoara.
„Serviciul constă în actualizare, identificare, rectificare suprafaţă şi înscriere geometrie pentru terenul înscris în CF nr. 445921-teren situat în faţa Muzeului Satului din Timişoara; actualizarea geometriei Titlului de Proprietate nr.1 din 31.10.2002 şi delimitare (bornare cu borne forestiere) în vederea încheierii contractului de administrare forestieră între Primăria Municipiului Timişoara şi Direcţia Silvică Timiş , Ocolul Silvic Timişoara a Titlului de Proprietate nr.1 din 31.10.2002, conform legislaţiei în vigoare şi în conformitate cu cerinţele caietului de sarcini”, se spunea în procedura de licitaţie.
Motivul anularii? Aceasta procedura a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere a ofertelor nu au existat ofertanţi.
Administrația Bazinală de Apă Banat derulează în prezent un important proiect pentru consolidarea malurilor râului…
La început mi se părea o glumă. O glumă nereuşită, ca să nu spun una…
13 kilometri de rețele termice vor fi reabilitați, Primăria Timișoara semnând contractul de finanțare. Această…
Campioana națională de rugby, SCM USV Timișoara, și-a asigurat serviciile a doi jucători de la…
Una dintre cele mai solicitate destinații aeriene din ultima perioadă din România, va avea o…
La sfârșit de an, Florin Drăgan, rectorul Universității Politehnica Timișoara, a făcut o analiză a…