Timp liber

Delicii orientale și evenimente pentru întreaga familie, în weekend, la Iulius Town

Iulius Town anunţă un nou weekend cu muzică, filme și distracţie nelimitată. Un târg cu baclava delicioasă, seri răcoroase la terasă, în compania ritmurilor relaxante, filme văzute sub cerul liber și întâlniri cu personaje de poveste se află pe agenda din următoarele zile.

Parcul Iulius Gardens va găzdui, în acest sfârșit de săptămână, Târgul Produselor Turcești. Cei prezenţi vor avea parte de o experiență culinară originală și autentică, care aduce mai aproape aromele din Istanbul. Evenimentul e deschis de vineri până duminică inclusiv, în perioada 10 – 12 iulie. Baclava savuroasă, kebab delicios, gözleme, su börek, tantuni, înghețată și faimoasa cafea la nisip se numără printre preparatele care îi vor cuceri pe pofticioși.

Fiecare seară din acest weekend este dedicată filmelor în aer liber. Outdoor Flight Cinema se reinstalează în Family Plaza din Iulius Gardens, propunând o rețetă perfectă pentru petrecerea timpului liber: ritmuri antrenante, filme românești și multă voie bună! Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pe baza invitațiilor obținute online. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a  evenimentului.

Pentru cei mici, duminică, de la ora 11.00, parcul Iulius Gardens poposește „Căruța cu povești”. Spectacolul de teatru, pus în scenă de păpuși, le spune copiilor câte-n lună și în stele, din basmele îndrăgite. Iar pentru ca experiența să fie și mai plăcută, micuții vor fi implicați în povești.

Parcul din Iulius Town este locul în care atmosfera de vacanță se simte intens, la terasele cu deschidere spre priveliștea încântătoare. Pe lângă varietatea specificului internațional propus, locațiile din Iulius Town se întrec în programe de entertainment, oferind acea energie a orașelor turistice. Preparatele apetisante și conversațiile relaxante merg de minune cu ritmurile jazz, latino sau chill, interpretate de artiști locali. În plus, sesiunile de shopping continuă cu summer sales, pentru a-ți asigura look-ul de vară.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Oţelul are 2-0 în finala campionatului de futsal cu CFR Timişoara

Decizia de a menaja titularii şi a juca cu rezervele în ultimul meci din play-off…

O oră ago

Nicolae Robu nu e nici ipocrit şi nici populist, precum timişorenii de la care aşteaptă voturi. Astfel că vrea pensie specială

Motto: “Am spus că sunt de acord cu pensiile speciale. Eu nu sunt ipocrit. Nu…

2 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 14 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 14.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

PSD Timiș acuză conducerea CJT de “manevre tehnice” pentru a pica proiectul de realocare a banilor pentru drumuri

Proiectul de hotărâre propus de consilierii PSD în Consiliul Județean, de realocare a banilor pentru…

15 ore ago

ADID Timiş face un apel la utilizatorii serviciului de salubrizare

În contextul întreruperii nejustificate a activității de către RETIM ECOLOGIC SERVICE SA-operatorul de colectare a…

15 ore ago

RETIM, sancţionată de Poliţia Locală cu amenzi totalizând 137.000 de lei

Dominic Fritz spune ca nu are la îndemână pârghii cu care să facă societatea Retim…

15 ore ago