Timp liber

Vacanţa de vară pe litoral e mai aproape, de pe Aeroportul Internaţional Timişoara

Numărul curselor de tip charter operate de pe Aeroportul Internaţional Timişoara este în continuă creştere. De joi, 16 iulie, operatorii de turism au suplimentat zborurile spre destinația Heraklion – Creta din Grecia cu încă o astfel de cursă pe săptămână, iar din luna august vor fi adăugate zboruri şi destinaţii suplimentare.

Turiștii care și-au planificat sau își planifică o vacanță în Grecia, pot alege să călătorească spre: Rhodos – 1 zbor charter pe săptămână (miercuri) până în 30 septembrie 2020; Skiathos – 1 zbor charter pe săptămână (sâmbătă) până în 3 octombrie 2020; Creta – 2 zboruri charter pe săptămână (luni și joi) până în 28 septembrie 2020. Totodată, se așteaptă ca la începutul lunii august a.c. să fie operate câte 3 zboruri charter pe săptămână spre destinația Antalya, o destinație de vacanță care în fiecare an s-a situat în topul alegerii pasagerilor.

De asemenea, locuitorii din vestul țării au posibilitatea, ca din luna august a.c., să ajungă la Marea Neagră într-un timp foarte scurt, cu zborurile operate de către compania aeriană națională Tarom. Destinații de vacanță pe litoral pot fi și cele operate cu zboruri regulate, cum ar fi Bari și Veneția.

,,Deși ne aflăm într-o situație epidemiologică neașteptată, fiind și o perioadă cu multe restricții, turiștii nu au renunțat la vacanța de vară. Îi asigurăm de faptul că pe aeroportul Timișoara sunt luate permanent toate măsurile de prevenție împotriva răspândirii virusului și sunt în siguranță în ceea ce privește tranzitarea aeroportului, atât la plecare cât și la sosire. Turiștii care nu au reușit până acum să își programeze vacanța pentru perioada estivală, încă mai pot alege o destinație cu zbor charter direct de pe aeroportul Timișoara. În funcție de preferințe, aceștia pot opta fie pentru una dintre destinațiile disponibile în insulele din Grecia, litoralul Mării Negre sau Turcia, fie pentru o vacanță pe plajele însorite din Egipt sau Tunisia, spre care ne așteptăm să fie operate zboruri charter în această toamnă”, spune directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

Planul măsurilor de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce privește îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe aeroportul Timișoara este publicat pe site-ul aeroportului:  www.aerotim.ro

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

5 minute ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

10 minute ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

30 de minute ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

40 de minute ago

Tech Talks by UPT – „AI for Humanity” a ajuns la final. Un eveniment de excepţie cu un succes răsunător

Unul din cele mai aşteptate şi memorabile evenimente organizate sub tutela UPT a ajuns la…

58 de minute ago