Sport

„Acesiștii” și-au reluat pregătirile

Antrenamente și la ACS Poli Timișoara, dar deocamdată fără meciuri de pregătire. Băieții antrenați de Silviu Bălace au reluat antrenamentele, pe grupuri, urmărind protocolul sanitar al FRF. Jucătorii au efectuat vizita medicală și se prezintă într-o formă fizică bună pentru această fază a pregătirilor, accentul fiind pus pe acumulare.

La echipă au revenit doi sportivi, anume Alexandru Belu (n. 2000), fost junior al clubului care a fost împrumutat sezonul trecut la Flacăra Parța, şi Remi Ochea (n. 1999), ultima oară la Carani. Belu evoluează pe postul de fundaș central sau pe cel de fundaș stânga și a debutat pentru alb-violeți în Liga a II-a, în deplasarea de la FC Argeș din sezonul 2018-2019, în vreme ce Ochea este mijlocaş central, el adunând 13 prezenţe în alb-violet sezonul trecut. O altă noutate o reprezintă tânărul Ronaldhinio Roberto Stoia (n. 2000), jucător de profil defensiv, care a evoluat în Italia, la cluburi precum Pergolettese şi Doverese.

Altfel, în urma întrunirii Comitetului Executiv al FRF din 3 august, a fost confirmată data de 25 august pentru prima partidă oficială a sezonului, în Cupa României. Ulterior, în 29 august se va da startul sezonului 2020-2021 de Liga a III-a. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a nuanțat însă că „la nivel de Comitet Executiv am stabilit că în fiecare săptămână vom analiza evoluția pandemiei, astfel încât să fim în măsură să susținem sau nu amânarea acestui debut de campionat la nivelul Ligii a 2-a și respectiv Ligii a 3-a”. O noutate pentru acest an competițional, unul neobișnuit din multe puncte de vedere, va fi creșterea la cinci a numărului de schimbări permise într-un meci.

În ceea ce privește partidele de pregătire, au fost anulate primele doua partide, cu Buziaș și Ripensia, iar conducerea evaluează posibilitatea disputării partidelor de pregătire în săptămânile următoare.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Primul tramvai Bozankaya, din seria galbenă, în drum spre Timișoara. E în vamă!

Primul tramvai din noul lot de 17, produse de turcii de la Bozankaya pentru Timișoara,…

6 ore ago

Timişoara predă o lecţie de rugby ofensiv pe terenul echipei din Baia Mare

Derbiul campionatului în Liga Naţională de rugby s-a desfăşurat pe Arena Zimbrilor, acolo unde Ştiinţa…

6 ore ago

Alfred Simonis și UDMR sunt cap de listă pe buletinele de vot pentru județ

Biroul Electoral de Circumscripție Județean Timiș a efectuat tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii în…

7 ore ago

Eveniment aşteptat de tineretul Timişoarei: Zilele Studenţilor vine cu multe concerte, proiecţii de film şi surprize

Se anunţă zile spectaculoase săptămâna viitoare în oraşul de pe Bega, odată cu desfăşurarea unui…

8 ore ago

Dumbrăviţa a tremurat puternic, dar a obţinut punctul care o menţine în Liga 2

Final incendiar la Dumbrăviţa, unde echipa gazdă a trecut prin mari emoţii, dar va continua…

8 ore ago

Jurnal de campanie (10). Sub privirile “candidaţilor” Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul, gloatele AUR şi-au scos arsenalul de campanie

Prima zi de campanie electorală, sau mai precis spus prima noapte, a adus şi prima…

11 ore ago