Sport

Poli trece și de Slatina și urcă pe podium

Fantasticii jucători ai Politehnicii au reușit a treia victorie la rând în doar 7 zile, în ciuda tuturor problemelor, mai ales legate de pandemie. A fost acel 1-0 de la Tg. Jiu cu Viitorul Pandurii, apoi 4-3 după 120 de minute, miercuri, în Cupă, la Ghiroda, și astăzi un nou 1-0 muncit, pe teren propriu în etapa a 9-a a ligii secunde cu CSM Slatina.

Cu mulți jucători refăcuți în ultimele două zile, Poli a început mai bine jocul și a împins mereu balonul spre poarta adversă. Ignea a avut cea mai mare șansă de gol a gazdelor. Oaspeții au dominat sfârșitul primei părți, Hindrich apărând excelent la șutul lui Stoica. Totuși, chiar și în condiții de presiune, gazdele au profitat de două faze fixe și Axente a reușit un șut superb din 15 metri cu care a stabilit scorul pauzdei, 1-0.

În partea secundă, Poli a închis bine partida, a sacrificat spectacolul pentru a obține cele 3 puncte, dar chiar și așa și-a mai creat câteva șanse, în timp ce defensiva a fost de netrecut. Un 1-0 muncit și 17 puncte în clasament pentru Poli care ajunge pe locul 3.

„Vreau să felicit echipa că nu a cedat în ciuda tuturor problemelor. Am evoluat cu jucători care s-au antrenat doar două zile. Am jucat inteligent, chiar dacă am și suferit, dăm totul la fiecare meci și fiecare joc îl vedem ca o finală”, a declarat după partidă Octavian Benga, tehnicianul bănățenilor.

„Din păcate ne-a lipsit maturitatea, chiar dacă am dominat multe momente nu am reușit să ne creăm ocazii cu adevărat importante. Plecăm fără punct de aici, deși nu am făcut un joc rău”, a spus, după meci, antrenorul vizitatorilor, Mihai Ianovschi.

ASU Poli: Hindrich – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Bg. Vasile, Pamfile, Al. Munteanu, Axente, Alin Manea, Coadă, A. Ignea
Rezerve: Deronja – D. Andrei, D. Radu, D. Codrea, S. Iosif, R. Toader, Plazonja, Casado
Antrenor: Octavian Benga

 

 

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Expoziție cu peste 300 de caricaturi și lucrări umoristice poate fi admirată în Iulius Town

În acest final de săptămână, în Iulius Town, sunt așteptați iubitorii de satiră, care vor…

7 minute ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 11 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 11.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

57 de minute ago

Parcările acoperite pentru biciclete, inițiate de Moș, au acum o soluție. Nica și Fritz sunt colaboratori politici, proiectul nu se mai blochează

Cristian Moș, candidat independent la funcția de primar al Timișoarei, își poate vedea acum unul…

12 ore ago

UMB e în concediu, dar pe Centura Sud se lucrează în continuare

Zilele de Paști au adus o scădere a activității de pe șantierul Centurii Sud. Muncitorii…

12 ore ago

Titu Birceanu poate rămâne președintele Biroului Electoral de Circumscripție Timișoara

Biroul Electoral de Circumscripție Timiș a respins contestația formulată împotriva preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripție…

12 ore ago

Raoul Trifan, despre legea combaterii evaziunii fiscale: “Pe lângă Iohannis, Dragnea era un amator”

Senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan, afirmă că legea promulgată, vineri, de preşedintele Klaus Iohannis,…

13 ore ago