Consiliul Judeţean Timiş

Alegerea vicepreședinților Consiliului Județean Timiș, amânată. Nica mai acordă o șansă alianței PNL – USR PLUS/Update. Reacţia lui Moş

Președintele Consiliului Județean Timiș Alin Nica a hotărât amânarea alegerii celor doi vicepreședinți de la PNL și USR PLUS, după ce a avut o discuție cu Cristian Moș, președintele USR Timiș.

Alin Nica a propus, zilele trecute, ca cei doi vicepreședinți, care vrea să fie de la PNL și USR PLUS, să fie aleși în ședința de astăzi. O discuție cu Cristian Moș a dus la amânarea acestei decizii din alianța la nivel local dintre PNL și USR PLUS pentru care încă se mai poartă negocieri.

În urma întâlnirii de astăzi cu Cristian Moș, președintele USR Timiș, am hotărât să mai acord o șansă alianței dintre partidele noastre și să amân alegerea vicepreședinților la Consiliul Județean pentru ca USR Timiș să rezolve problemele semnalate în județ. Nu voi propune și nu vom vota astăzi la Consiliul Județean vicepreședintele PNL, ca să oferim, încă o dată, timp și o mână de ajutor posibililor noștri parteneri care au dificultăți de gestionare a organizațiilor din teritoriu.

Așa cum am declarat în toată această perioadă, îmi doresc un parteneriat stabil, pe termen lung. Noi am dat dovadă de fair-play când am votat în Consiliul Local viceprimarul Alianței USR PLUS, pe domnul Lațcău.

Așteptăm un semn din partea partenerilor noștri de negocieri iar dacă vor reuși să își rezolve problemele din teritoriu, vom convoca ședința de Consiliu pentru alegerea vicepreședinților, USR-PLUS și PNL”, transmite Alin Nica.

Update. Moș: USR PLUS era pregătit astăzi să vină să voteze vicepreședinții consiliului județean

Cristian Moș, consilier județean şi președinte USR Timiș, a declarat că reprezentanții USR PLUS erau pregătiți să voteze cei doi vicepreședinți. A făcut această declarație în ședința de plen, după ce Nica a anunțat că a amânat alegerea vicepreședinților.

Chiar dacă avem două persoane care nu sunt prezente aici, pentru vot, USR PLUS era pregătit astăzi să vină să voteze vicepreședinții consiliului județean și vineri Dominic (Dominic Fritz, primarul Timișoarei) era pregătit să pună pe ordinea de zi votarea viceprimarului PNL”, a spus Cristian Moș, în plenul CJ Timiș.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Gata cu vacanța mare, de luni înapoi în bănci. Vezi structura noului an școlar

Anul școlar 2024-2025 va începe luni, 9 septembrie 2024, conform Ministerului Educației. Structura acestui an…

11 ore ago

STPT atenţionează din nou cu privire la oferte false legate de cardurile de călătorie

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) avertizează din nou călătorii cu privire la informațiile false…

13 ore ago

Maxagro a prezentat la Birda, în cadrul unui eveniment deosebit, cele mai noi utilaje agricole KWS/Foto

Ferma Maxagro din Birda a găzduit, în urmă cu câteva zile, un eveniment special, organizat…

14 ore ago

Casa de Cultură pregătește Ruga Timișoarei. Spectacole și concerte, dar și Jocul Rugii

Timișoara va sărbători peste o săptămână, duminică 15 septembrie, una dintre cele mai importante sărbători…

14 ore ago

Grădinițele din Timișoara își încep luni activitatea cu un plus de 200 de locuri disponibile.

Echipele Primăriei Timișoara au reparat săli de clasă vechi, dar și spații care stăteau închise…

15 ore ago