Sport

S-au înecat la mal. Poliștii, privați de victorie în prelungirile partidei de lângă aeroportul băcăuan

Politehnica Timisoara a fost la un pas de a obține o nouă victorie importantă în deplasare, la Bacău, pe terenul uneia dintre codașe, Aerostar. Neșansa, brigada de arbitri și neatenția din final au făcut ca trupa viola sa obțină doar un punct, 2-2.

Poli a început bine jocul, putea obține două lovituri de la 11 metri, dacă arbitrul Cristina Trandafir dorea să vadă două faulturi asupra poliștilor în careu. Apoi ambele echipe au trecut pe lângă gol, pentru ca în minutul 27, după o fază prelungită de atac, Ivanovici să-l servească excelent pe Mera, care a deschis scorul: 0-1. Până la pauză s-a jucat cu frâna de mână trasă, nicio echipă nedorind sa atace decisiv.

În partea secundă, Politehnica a început mai bine, și după ce Ivanovici a ratat o ocazie, tot el a reușit să puncteze cu mult sânge rece, pe contraatac în minutul 54. Apoi a urmat o fază importantă. Poli a scăpat pe contră 2 contra 1, mingea era la Plazonja care a și marcat, doar că în timpul fazei Axente s-a împiedicat de un fundaș advers, fapt pentru care golul a fost anulat, iar Axente eliminat pentru cumul de cartonașe, ambele fiind însă primite gratuit.

Cu un om în plus, Bacăul a prins curaj și a început să atace cu tot efectivul, în timp ce Poli a început să se apere, chiar dacă a mai avut o șansă de gol prin Scutaru. Ilie a redus din diferență în minutul 83 și când toată lumea accepta victoria Timișoarei, Zaharia a profitat de o naivitate în defensiva adversă și a descis soarta partidei cu un șut în vinclu, 2-2.

Așadar, Politehnica pierde o șansă imensă de a obține trei puncte și iese șifonată din acest meci în care s-a luptat și împotriva unei brigăzi feminine care astăzi a văzut un alt joc!

Aerostar Bacău: L. Cebotari – Andr. Alecsandru, C. Ardei, I. Chirilă, Bobaru, P. Popescu, Corban, H. Ilie, Vl. Mihalcea, Ct. Vraciu (cpt.), Danale
Au mai jucat: Burlacu, Manole, Zaharia, Gavrilă.
Antrenor: Daniel Munteanu

ASU Politehnica: Hindrich – D. Radu, Scutaru, Mera (cpt.), Pamfile – Al. Munteanu, D. Codrea, A. Ignea, P. Ivanovici – Plazonja, Axente
Au mai jucat: Popovici și Bogdan Vasile
Antrenor: Dan Alexa

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

5 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

9 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

10 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

10 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

11 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

11 ore ago