Opinii

Deputat PNL de Timiş, folosit ca „măciucă” de Antena 3 la adresa lui Vlad Voiculescu

Joi seara, două televiziuni patronate de tot atâţia infractori, unul fost turnător la Securitate, altul colaborator economic al serviciilor secrete, au lansat un nemaivăzut linşaj la adresa ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Motivul oficial: Voiculescu nu ştia un ordin semnat de predecesorul său, liberalul Nelu Tătaru, privind modul de înmormântare a persoanelor decedate din cauza Covid-19.

Din start, trebuie spus că Voiculescu dă dovadă de multă superficialitate, poate şi lipsă de inteligenţă, ca să nu-i spun altcumva. Şi asta fiindcă, ştiind că este cel mai hăituit politician din ultimii ani, nu vine cu temele bine făcute în faţa ziariştilor. Iar dacă nu eşti pregătit, mai bine stai acasă, mai ales că eşti atât de vânat. Dar de aici la ceea ce s-a întâmplat joi seara e o cale destul de lungă, lui Voiculescu fiindu-i reproşate inclusiv cele 25 de mii de decese survenite în România din cauza coronavirusului de la începutul pandemiei. Chit că omul e de doar de ceva mai mult de trei luni în funcţie. Nu a contat nici că ministrul şi-a cerut scuze ulterior, recunoscând că nu ştia cu ce se mănâncă ordinul semnat de Tătaru.

Numai că nu grija şi empatia pentru morţi şi famiile acestora le-a făcut pe cele două posturi „ciomege” PSD-iste să-l „execute” public cu o violenţă extremă pe Voiculescu, ci cu totul altceva. În aceeaşi conferinţă de presă, ministrul a vorbit de „unele televiziuni” care promovează fake news-uri, personaje care se împotrivesc vaccinării sau care le spun oamenilor că în spitale se moare, iar oxigenul face rău. De ce atâta supărare? Nu aceleaşi televiziuni au promovat-o pânâ la obstinaţie pe o tămăduitoare din Oradea, care susţine că oxigenul ucide şi spitalul face rău? De-au ajuns oamenii să moară prin spitale după ce au refuzat intubarea, iar alţii după ce au refuzat spitalizarea. C-aşa au auzit la televizor că e bine! Nu prin aceleaşi televiziuni defilează tot felul de personaje bizare, „luptătoare” cu Oculta Modială, coronasceptici (Şoşoacă, Lovin, Cerva, Chitic, Lazarus etc.) care cheamă la luptă oamenii împotriva vaccinului sau a măştii de protecţie?

Revenind la seara de joi, în cele două televiziuni s-au perindat tot felul de personaje puse să-l înjure pe Voiculescu: politicieni, „analişti”, conspiraţionişti, interlopi,  infractori etc. La un moment dat, la Antena 3 erau doi deputaţi timişoreni, PSD-istul Sorin Grindeanu şi liberalul Ben-Oni Ardelean, primul în studiou, celălalt prin telefon. Că primul, fiind în opoziţie, s-a simţit foarte bine să se întreacă cu aşa-zisul moderator în a da cu barda în Voiculescu e oarecum normal. Chit că a dat-o conspirativ cu „interesele ascunse” pentru menţinerea lui Voiculescu în funcţie. Culmea, fostul partener de USL, Ben-Oni Ardelean i-a ţinut isonul. „Nu ştiu cine îl ţine în funcţie pe Vlad Voiculescu, probabil ca părinţii lui. Cei care îl susţin ar trebui să ia atitudine, să îl cheme la ordin, să-i spună ‘băi, băiatu’. Cioloş ar trebui să-i impună un ritm mai european. Foarte curând se va da socoteală de orice fel de act”, a afirmat Ardelean.

Numai că înfierat cu mânie proletară de turnători la Securitate era însă un ordin semnat de Nelu Tătaru, coleg de partid al lui Ardelean. Luaţi de elanul înjurăturilor, cei prezenţi au “uitat” că nu Voiculescu l-a semnat. Superficial, el doar că nu avea habar de ordin. Şi dacă tot am ajuns la deputatul timişorean, poate ar trebui amintit că un colaborator al său s-a numărat printre “şoşociştii” care au protestat la Timişoara, nici ei neştiind prea bine de ce sau împotriva cui.

P.S. Efectele linşajului celor două televiziuni s-a văzut a doua zi. Un sondaj lansat chiar de Antena 3 pe pagina sa de Facebook a avut următoarele răspunsuri la întrebarea “Mai aveţi încredere în ministrul Sănătăţii, Dan Voiculescu?”: DA – 70%; NU – 30%. Mulţi ar spune: “Asta înseamnă să-ţi dai singur plăcuţă suedeză!”

 

.

 

 

Share
Published by
Ziaristul de (pe) terasa

Recent Posts

„Găinar” prins, după mai multe „lovituri”

Miercuri, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă…

4 minute ago

Horticultura primește gestiunea ștrandului Termal pe cinci ani de zile

Consiliul Local Timișoara a acordat, joi, ștrandul Termal celor de la societatea Horticultura, care aparține…

35 de minute ago

CJ Timiș lansează pregătirea dosarului pentru obținerea titlului de Regiune gastronomică europeană pentru Banat

Consiliul Județean Timiș dorește obținerea titlului de ”Regiune gastronomică europeană” în anul 2028. Instituția a…

O oră ago

Lupta electorală se ascute. PSD acuză USR și Alianța Dreapta Unită că susțin penalii în funcții publice

Lansarea candidatului la funcția de primar al comunei Satchinez a oferit posibilitatea celor de la…

2 ore ago

Atenție la cumpărarea de fructe și legume. Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări/FOTO

Protecția Consumatorilor atenționează cumpărătorii să aibă grijă la achiziția de legume și fructe. În urma…

4 ore ago