Sport

Pobeda Dudeștii Vechi, față în față cu cea mai importantă dublă din istoria clubului

Băieții de la Pobeda sunt în aceste momente în drum spre județul Alba, unde mâine va juca în turul barajului de promovare/menținere în Liga 3 cu Industria Galda de Jos. Partida se va disputa în localitatea Galtiu de la ora 18.

Echipa „bulgarilor” este campioana județului Timiș, după minicampionatul de 9 etape organizat pe repede-înainte de AJF. Bine însă că s-a ținut acest sezon pentru a da șansa echipelor din Timiș de a evolua la nivel superior. Pobeda a câștigat 7 din cele 8 etape disputate și are șansa istorică de a ajunge în fotbalul profesionist. Adversarul din Alba este unul de tradiție pentru Liga a 3-a, care însă a avut un ultim sezon șetrs.

„Mâine ne așteaptă un meci foarte greu, știu că în judetul Alba se joacă un fotbal bun, iar Industria Galda este o echipă care joaca la un nivel superior nouă, dar și jucătorii noștri sunt jucători cu experiență care au evoluat mai sus. Mergem să reprezentăm cu mândrie județul Timiș, să jucăm un fotbal bun și sperăm să revenim acasă învingători!”, ne-a spus Daniel Vasilcin, antrenor-jucător la Pobeda.

Acestea ne-a povestit și ce înseamnă un astfel de joc pentru echipa sa, aflată în premieră în calitate de campioană a Diviziei D Timiș. „Noi deja am intrat în istoria clubului, deoarece am terminat pe primul loc în Liga 4! Tot ce facem acum este bonus! Este un mic inconvenient, să termini pe primul loc aici și să joci cu ultima clasată din liga a 3-a! În mod normal trebuia să jucăm cu o echipă din același eșalon! Avem ceva probleme de lot, dar sunt în programul echipei și sper că până la ora jocului să pot apela la serviciile lor! Toți băieții își doresc să încununăm cu o promovare și toată comunitatea este alături de noi și vor veni în număr mare să ne susțină”.

Așadar, campioana Timișului va disputa mâine turul barajului, iar toate gândurile „bulgarilor” merg spre o promovare istorică, chiar dacă la începutul sezonului nimeni nu se gândea așa departe.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

9 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

11 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

12 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

12 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

13 ore ago