Economic

Suplimente, tratamente sau remedii naturiste: ce să folosești pentru părul tău

Fie că te confrunți cu căderea excesivă a părului sau îți dorești să crească mai repede, există diverse soluții pentru care poți opta. Fie că este vorba despre suplimente alimentare, tratamente sau remedii naturiste, există câteva dintre acestea ce au mulți susținători sau adepți, tocmai datorită rezultatelor pozitive obținute.

În medie, o persoană obișnuită pierde undeva la 100 de fire de păr pe zi. Rărirea părului nu se datorează de multe ori căderii exagerate a firului de păr ci mai mult incapacității acestuia de a se regenera la fel de rapid sau chiar de tot.

Forcapil emag suplimente

Pentru a avea un păr des, sănătos și strălucitor nu este suficient să ai grijă doar de firele de păr în sine. Este necesar să acorzi atenție sporită scalpului tău și ce îți indică acesta (mătreața, cojițele, sebumul în exces pot fi simptome pentru anumite probleme), dar și stilului tău de viață și alimentației. În cazul în care consideri că există motive medicale din cauza cărora părul tău ar putea să cadă mai des decât în mod normal, este necesar să consulți un medic specialist.

Suplimente cu vitamine

Suplimentele pot fi găsite în diferite combinații și concentrații. Printre cele mai populare suplimente pentru păr este Forcapil. Acesta a ajuns să fie foarte îndrăgit datorită rezultatelor pe care le oferă, dar și a prețului convenabil. Forcapil este produs în Franța de către Arkopharma și poate fi găsit în mai multe combinații, în funcție de nevoile dumneavoastră. Există Forcapil Anti-Căderea Părului, Forcapil Păr și Unghii, Forcapil Hair Activ și Forcapil Keratin Plus. Formulele conțin aminoacizi, vitamine și minerale, special alese pentru a hrăni părul, dar și unghiile.

Tratamente pentru păr

Printre soluțiile cele mai întâlnite anti-căderea părului se numără și tratamentele pentru păr. Unul dintre cele mai populare este Vichy Dercos Aminexil Clinical 5, care poate fi găsit în varianta pentru femei și variantă pentru bărbați. Tratamentul vine cu 21 de fiole, suficiente pentru 3 săptămâni și promite un păr mai des, mai puternic și mai rezistent. Este un tratament complex, dezvoltat într-un timp îndelungat și acționează la nivelul scalpului. Tratamentul este recomandat pentru orice tip de păr, nu trebuie spălat după aplicare și are o textură non-grasă și se recomandă utilizarea sa timp de 6 săptămâni.

Remedii naturiste

Bineînțeles că anumite vitamine și minerale le putem lua chiar din diverse lucruri pe care le avem prin casă. Printre cele mai cunoscute remedii naturiste se numără oul, uleiul de măsline, gelul de aloe și uleiul de ricin.

Ouăle sunt bogate în proteine, iar dacă sunt utilizate regulat, ajută la fortifierea firului de păr. Poți prepara o mască din unul sau două ouă, în funcție de lungimea părului tău, o lingură de ulei de măsline și o lingură de apă. Aplici ulterior amestecul pe părul uscat masând ușor scalpul. Poți acoperi părul cu o bonetă de unică-folosință  sau folie și să aștepți 15 minute. Ulterior, trebuie doar șamponezi și să clătești din abundență.

Gelul de aloe vera este foarte îndrăgit ca și tratament pentru păr, în special de către indience. Aloe vera poate fi aplicată și pe piele, dar iată că are efecte benefice și pentru scalp. Poți achiziționa direct gel de aloe sau poți chiar să achiziționezi o plantă pe care să o crești și poate chiar să o înmulțești și pe care o poți utiliza ulterior. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că gelul este bine ”mărunțit” și să îl masezi ușor pe scalp. Îl lași să acționeze 30 de minute, iar apoi speli și clătești părul. În gelul de aloe poți adăuga și ulei.

Uleiul de ricin este bogat în vitamina E și contribuie la menținerea sănătății părului. Îl poți achiziționa din farmacii și îl poți utiliza ca atare sau îl poți combina cu alte ingrediente. Trebuie masat în scalp și lăsat să acționeze minim 30 de minute. Ulterior, părul trebuie spălat foarte bine și clătit.

Share
Published by
Dana Popa
Tags: eMAGForcapil

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

7 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

7 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

9 ore ago