Economic

Ghid pentru blugi damă: toate tipurile din care să alegi

Blugi de la eMag.ro

Blugii sunt în mod clar de bază în orice garderobă – îi poți purta la orice ocazie și în fiecare zi a săptămânii, fac parte din tine și din stilul tău personal.

Blugii pot fi purtați la orice vârstă și pot fi purtați într-o varietate de stiluri, de la casual la chic. În plus, de la vârsta de 50 de ani, jeanșii sunt cei mai buni aliați al tău, conferind un aspect proaspăt look-ului tău și un efect de întinerire.

Skinny, slim, bootcut, evazați, mom jeans, boyfriend jeans… Există multe tipuri de blugi de dama și nu este întotdeauna ușor să le diferențiem. Descoperă principalele tipuri de blugi și caracteristicile acestora pentru a alege blugii care ți se potrivesc cel mai bine.

Blugi damă super skinny

Blugii super skinny au aceleași caracteristici ca blugii skinny, dar sunt și mai strânși. Sunt destinați siluetelor subțiri sau foarte subțiri, fie ele înalte sau scurte, în căutarea unui jeans sexy.

Blugi damă skinny

Blugii skinny sunt blugi foarte strânși pe corp și au aproape un al doilea efect de piele. Blugii skinny sunt deosebit de potriviți pentru femeile subțiri, dar și celor cărora nu le este frică să-și arate curbele.

Blugi damă slim

Blugii Slim sunt la jumătatea distanței dintre skinny și obișnuit. Aceștia conturează zona coapsei și a gambei fără a se strânge complet la glezne. Jeanșii slim măgulesc toate siluetele, chiar și cele de dimensiuni mai mari. Ei pun în evidență formele corpului și îi conferă un aspect subțire. Sunt ideali pentru femeile cu dimensiuni standard, deoarece alungesc vizual silueta.

Blugi damă regular / drepți

Blugii regular (drepți) sunt cei mai clasici și nu se demodează niciodată. Caracteristicile lor? Un picior drept, de la bazin până la glezne, care scoate în evidență corpul fără a fi strânși. Jeanșii drepți au avantajul că măgulesc toate formele și că sunt foarte confortabili. Aceștia favorizează în special femeile cu coapse largi.

Blugi damă flare / evazați

Această croială de blugi este foarte asemănătoare cu bootcut. Principala diferență? Jeansul evazat începe să se deschidă de sub spate, iar tivul este mai lat. În multe privințe, blugii flare amintesc de faimosul pantalon de tip picior de elefant purtat în anii 70. Ei măgulesc aproape toate siluetele, dar arată deosebit de bine la femeile înalte. În plus, sunt perfecți pentru a ascunde curbele sau pentru a reduce optic dimensiunea coapsei, este de preferat să îi porți cu tocuri clasice pentru a evita scurtarea siluetei.

Blugi damă boyfriend, mother

Aceste stiluri de blugi pentru femei sunt unele dintre cele mai populare printre fashioniste în ultimii ani. Blugii Boyfriend sunt largi la șolduri și picioare, cu talie înaltă și strânși la gleznă. Sunt foarte confortabili și dau un aer dezinvolt oricărui aspect.

În plus, aceștia evidențiază partea din spate dacă nu alegem un model prea larg.

Se poartă mai ales vara sau primăvara.

PS: Acești blugi se numesc boyfriend pentru că sunt largi și par că au ieșit din dulapul unui bărbat. Există și alte variante, precum mom jeans, care sunt puțin mai strânși.

Blugi damă jegging

Există oameni care nu sunt de acord, dar jegging au câștigat un loc de cinste printre blugii pentru femei. Aceștia sunt o îmbrăcăminte intermediară între colanți (ca formă) și blugi (ca țesătură). Particularitatea lor? Aceștia conțin o cantitate mare de elastan, ceea ce permite o libertate largă de mișcare și oferă mult confort. Se poartă cu botine, tocuri înalte sau pantofi sport pentru un aspect foarte casual.

Blugi damă oversized

Blugii de dimensiuni mari sunt concepuți special pentru femeile curbate. Se crede că evidențiază formele și sunt concepuți pentru a oferi confort, chiar și în cele mai problematice zone. Blugii de dimensiuni mari pentru femei sunt disponibile în aceleași croieli ca și liniile clasică. Slim, skinny, bootcut, flare, regular: va fi dificil de ales.

Blugi damă pentru gravide

Nu este întotdeauna ușor să găsești pantaloni adecvați când ești gravidă. Blugii pentru maternitate sunt special concepuți pentru a se potrivi corpului femeilor gravide. Ei sunt de obicei elastici la nivelul taliei și au o bandă elastică care acoperă vag burta. Această brâu este, de asemenea, ideal pentru a evita să răcești și să ai burta descoperită dacă porți o bluză sau tricouri dama puțin mai scurte, dar largi. Există blugi de maternitate de tot felul!

Share
Published by
Dana Popa
Tags: eMAG

Recent Posts

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

2 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

2 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

2 ore ago

„Bizon”, amendat drastic după ce a parcat lângă linia de tramvai

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit, în cursul zilei de ieri, la…

3 ore ago

Interes enorm din partea timişorenilor pentru Garry Kasparov şi „Provocările Lumii Moderne”/FOTO

Un dialog de excepţie, ce s-a bucurat de un interes major. Un eveniment marca UPT…

3 ore ago