Primăria Timişoara

Primăria Timișoara caută diriginți de șantier pentru trei milioane de lei

Primăria Timișoara caută ”șefi” cărora să le dea trei milioane de lei. Instituția a lansat în licitație publică două contracte pentru găsirea de diriginți de șantier care să supervizeze cum se ocupă cei de la Drumuri Municipale de reparația și întreținerea străzilor, trotuarelor, podurilor, pasajelor, respectiv Colterm pentru clădirile primăriei.

Avem firme care să facă lucrările, Societatea Drumuri Municipale – SDM pentru partea de drumuri, respectiv Colterm pe partea de clădiri, acum avem nevoie și de șefi care să le supervizeze să-și facă treaba cum trebuie. Vorbim despre lucrările la trotuare și drumuri, respectiv de întreținerea clădirilor primăriei. Municipalitatea timișoreană a lansat în licitație publică două contracte, în valoare totală de aproape trei milioane de lei, care caută oferte pentru diriginți de șantier are să ofere asistență tehnică pentru toate lucrările de „reparații și întreținere a străzilor, aleilor, trotuarelor, podurilor, pasajelor, pasarelelor din Timișoara, precum şi a infrastructurii intrainstituţionale”, respectiv „asistență tehnică de specialitate prin diriginţi de şantier pentru reparații și întreținere a imobilelor detinute sau aflate in administrarea municipiului Timișoara, a infrastructurii din incinta lor eliberarea bunurilor rezultate din evacuări, precum și demolare imobile şi alte construcţii, manipulare, transport”.

Suma maximă oferită de primărie va fi de 2,46 milioane de lei pentru primul contract, respectiv 506.556 lei, cu TVA, pentru cel de-al doilea. Vor fi încheiate contracte-cadru și, ulterior, contracte subsecvente pe maximum 12 luni sau până la epuizarea valorii contractului cadru.

Data limită pentru depunera ofertelor este 31 august, respectiv 1 septembrie. Ambele contracte vor avea o durată de 48 de luni.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Emblematica trupă Cargo va cânta la Buziaş, în weekend-ul următor , la “Aero West Bike Fest”

În weekend-ul următor, timp de două zile, la Buziaş va avea loc festivalul „Aero West…

2 ore ago

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

18 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

20 de ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

23 de ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

23 de ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

23 de ore ago