Timp liber

Iulius Town se transformă în Universul Supereroilor cu personaje din benzi desenate și filme

Supereroi din universul Marvel sau cel DC vor fi prezenți la Timișoara în cadrul unei expoziții dedicate personajelor cu puteri supranaturale din Iulius Town. Acțiunile de la Iulius nu se opresc aici: la teatrul de păpuși o vedem pe „Scufița Roșie”, iar atelierele de creație reinstalează studioul dedicat celor mici în Iulius Gardens. Continuă și seria de concerte în aer liber la Every Thursday Live cu o nouă surpriză muzicală!

Un trio inedit, care aduce pe scena din zona Lake Plaza, din Iulius Town, influențe synth-pop și new wave, vine la Every Thursday Live. Trupa „Kings Are Overrated” deschide seria concertelor în aer liber din luna aceasta, joi, 5 august, de la ora 21.00.

Cei care sunt în căutare de nou și care iubesc trendul muzical actual sunt așteptați la spectacolul susținut de membrii trupei: Cristian Paroș, Vlad Radoi și Alfred Paroș.

Vino în Iulius Town și ascultă albumul de debut al „King are Overrated”: „People We Keep Calling Ghosts”! Înainte de concertul trupei timișorene, poți să mergi La Trattoria, unde, de la ora 20.00, va mixa DJ-ul Victor Diaz.

De vineri, 6 august, până luni, 16 august, punem față în față două universuri: Marvel și DC. Fanii își pot vedea personajele preferate din benzile desenate în cadrul expoziției din Atriumul Iulius Mall: Superman, Batman, Wonder Woman, Spiderman, Iron Man, Thor, Hulk, Wasp, Teenage Groot și Black Panther. Asigură-te că ai baterie la aparatul foto sau la telefon pentru sesiuni foto inedite, cu poze perfecte de postat pe Instagram sau Facebook! În plus, la expoziția dedicată supereroilor, în fiecare zi, între orele 18.00 – 20.00, copiii care vin să se întâlnească cu personajele preferate vor avea parte de ședințe de face painting, dar și de alte surprize.

Pe lângă întâlnirea cu supereroii din benzile desenate, copiii pot pătrunde și în universul nemărginit al creativității. Bianca Potyesz îi invită pe micii artiști la o sesiune de pictat, lipit și decupat, unde vor realiza măști de ursuleți, sâmbătă, 7 august, de la ora 17.00, în Iulius Gardens.

Tot în Iulius Gardens, duminică, 8 august, de la ora 11.00, sunt aduse la viață și personajele din poveștile clasice, care bucură generații. „Scufița Roșie” vine la teatrul de păpuși să le povestească copiilor cât de important este să îți asculți părinții.

Vino împreună cu cel mic la Iulius Town și descoperiți o lume fantastică, plină cu eroi și personaje îndrăgite

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Ministrul sârb al Transporturilor vrea să schimbe modul de acces al românilor spre vestul Europei

Românii vor putea să ajungă cel mai ușor în vestul Europei, după ce vor ieși…

3 ore ago

Execuția Centurii Sud a ajuns la 85 la sută. Se caută firmă de curățenie pentru viitoarele parcări de pe traseu/Foto

Constructorul român care se ocupă de realizarea Centurii Sud de ocolire a Timișoarei menține mobilizarea…

3 ore ago

44 de ani de la cel mai frumos meci. Poli câştigă Cupa în faţa Stelei/VIDEO

La 1 iunie 1980, Politehnica Timişoara câştiga al doilea şi ultimul său trofeu. Cupa României.…

4 ore ago

Weekend plin de manifestăripentru copii şi nu numai, în parcurile Timişoarei/Foto

În acest weekend, activitățile dedicate Zilei Copilului organizate de Primăria Timişoara şi Casa de Cultură…

5 ore ago

Potrivit unui sondaj de opinie, USR-istul Erwin Floroni este principalul favorit la câştigarea Primăriei Lugoj

Potrivit unei sondaj executat de o casă de sondare din București în cursa electorală pentru…

5 ore ago

Cum s-a dezvoltat Clujul faţă de Timişoara şi legătura cu disputa electorală Nica vs Simonis

În Timişoara există o veche dezbatere în care îşi face loc şi multă frustrare privind…

7 ore ago