Economic

5 cele mai bune aparate cafea Nespresso pe care le poți cumpăra în 2022

În cazul în care vrei să cumperi un aparat cafea Nespresso cu capsule trebuie să cunoști modelele cele mai bune și să îl alegi pe cel potrivit pentru tine. Aparatele cu capsule Nespresso sunt considerate cele mai bune de pe piață, fac o cafea espresso excelentă. Printre cele mai bune aparate ale mărcii se numără Nespresso Essenza, Nespresso Inissia, Nespresso Citiz și Nespresso Lattissima Touch, care pe lângă cafea, prepară și băuturi derivate precum cappuccino sau latte. Dar, deoarece există mai multe opțiuni, vă vom arăta cele mai bune cafetiere Nespresso și cum să alegeți modelul ideal pentru nevoile dvs.

Aparat cafea Nespresso Essenza Mini

Acesta este modelul de intrare al Nespresso. Asta pentru ca modelul este mai simplu si cu dimensiuni mult mai mici. Dar cine crede că este un aparat inferior se înșeală. Acest aparat cafea Nespresso Essenza Mini are un concept minimalist și compact. Aduce caracter practic în viața de zi cu zi și ocupă puțin spațiu. Prin urmare, este ideal pentru spații mici și case cu până la 2 persoane. În plus, are un rezervor de apă cu o capacitate de 600 ml pentru apă și un rezervor pentru capsule uzate în care pot încăpea până la 6 unități.

Aparat cafea Nespresso Inissia

La fel ca modelul anterior, Nespresso Inissia este potrivit și pentru cei care doresc să-și cumpere primul aparat de cafea. Principalele diferențe pe care le putem observa sunt în design și dimensiune. Acest model are un raport calitate-preț excelent. Acest lucru se datorează faptului că acest aparat de cafea are un preț atractiv și are caracteristici interesante precum rezervorul de 700 ml, suport reglabil pentru cană și un rezervor pentru capsule ce poate ține până la 11 unități. Pentru ca este putin mai mare, este ideala pentru case cu pana la 4 persoane sau medii care nu au foarte multa miscare. După cum veți vedea în curând, unele modele au un rezervor de apă mai mare, ceea ce face mai ușor de utilizat în birourile cu mai multe persoane, de exemplu.

Aparat cafea Nespresso Pixie

Aparatul de cafea Nespresso Pixie este foarte asemănător cu Inissia. Ambele au același rezervor de apă și au aceeași putere. Dar, diferența Pixie este în design. Acest model are o lumină care te avertizează când rezervorul de apă este gol. În plus, puteți schimba părțile laterale ale aparatului pentru capace de diferite culori. Cu aceasta, produsul poate fi personalizat după gustul dumneavoastră. Din această cauză, Pixie este puțin mai scumpă decât Nespresso Inissia.

Aparat cafea Nespresso Citiz

Nespresso Citiz este similar cu Inissia și Pixie. Cu toate acestea, are unele caracteristici care îl fac mai sofisticat și mai diferit. Asta pentru că designul a fost inspirat din arhitectura urbană și are o notă retro, plus că îl poți găsi în diverse culori. Tava sa de picurare este mai mare și acoperă atât clapeta de susținere pentru căni mici, cât și suport pentru căni mai mari. În plus, rezervorul de apă este ceva mai mare, având o capacitate de 1 litru. Adică îl poți utiliza în locuri care necesită o utilizare mai mare, cum ar fi birourile.

Aparat cafea Nespresso Lattissima Touch

Acesta este, fără îndoială, cel mai bun aparat Nespresso de pe lista noastra. La urma urmei, are o serie de caracteristici suplimentare care nu existau la alte modele. Nespresso Lattissima Touch are un afișaj care funcționează prin contact. Puteți programa diferite tipuri de băuturi, nu doar espresso și lungo. Modelul vine deja cu 6 rețete preprogramate care includ cappuccino, latte și macchiato. Asta pentru că are un rezervor de lapte de 400 ml, pe lângă rezervorul de apă cu 900 ml. Are, de asemenea, un rezervor pentru capsule uzate și o tavă de picurare pliabilă. Fiind un model complet, acest Nespresso are cel mai mare preț dintre toate cele 5 aparate de cafea prezentate.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

O oră ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

2 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

2 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

4 ore ago

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

5 ore ago

Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara,…

6 ore ago