Economic

Cei mai buni pantofi de alergare pentru femei de la Nike în 2022

Pantofii de alergare Nike sunt, în general, legende în lumea alergării. Fie că este vorba de sneakerși de zi cu zi, de un accelerator de ritm sau de pantofi pentru ziua cursei, toate perechile de încălțăminte sport de la Nike sunt pregătite pentru performanță.

În această listă, am adunat cei mai buni dintre cei mai buni adidași Nike de alergare pentru femei.

Adidași Nike Air Zoom Pegasus 38 pentru femei

Iubim Nike Air Zoom Pegasus. Aflați la cea de-a 38-a ediție, nu devin decât mai buni.

Nike Pegasus este calul de bătaie al producătorului de articole sport. Este confortabil și de susținere în zilele ușoare. Poate să accelereze ritmul. Și dacă vrei să mergi la sală sau să te plimbi prin oraș, poate face treaba.

Adevărata vedetă este perna pantofului. Este amestecul perfect de receptivitate și confort. În testele de laborator, s-a stabilit că este cu 18% mai moale decât tălpile intermediare medii. Pentru a crea o plimbare plină de viață, este ajutat de unitățile Zoom Air.

Nike-urile tind să fie înguste, dar nu și Pegasus 38. Este mai încăpător în față. Și mai bine, are o limbă cu gușă pentru a face blocarea cu o mie de procente mai bună.

Nu ar fi un adevărat Pegasus fără durabilitatea sa distinctivă. După 100 de kilometri de teste de uzură brută, nu va avea nicio zgârietură.

Dintre toți adidașii Nike pe care îi vei testa, nimic nu se apropie de Pegasus.

Adidași Nike ZoomX Invincible Run pentru femei

Nike ZoomX Invincible Run nu este perechea ta obișnuită de adidași. Proiectat cu spuma premium Nike – ZoomX, Invincible Run este aici pentru a intensifica alergarea. Vei simți că mergi pe trambuline. Mai mult, este nebun de comod. Este chiar cu 47% mai moale decât spumele medii.

Invincible nu este cel mai ușor tip de adidași dama pe care îl vei proba,dar, cu toată receptivitatea și entuziasmul pe care îl aduce, aproape că pare că nu porți nimic în picioare.

Cu tot avântul pe care îl obții, pantoful se poate simți puțin instabil, mai ales în timpul virajelor strânse. Acestea fiind spuse, picioarele și gleznele puternice sunt cu siguranță o necesitate pentru Invincible Run.

Dacă vrei să te distrezi cât mai mult în antrenamente, nu există nimic mai bun decât Nike ZoomX Invincible Run.

Adidași Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 pentru femei

Vrei să stabilești recorduri? ZoomX Vaporfly NEXT% 2 este cel mai bun în acest sens. Cu combinația sa dintre o talpă rapidă din fibră de carbon și o spumă ZoomX extrem de receptivă, Vaporfly te va propulsa înainte. Este un adevărat adidas de viteză.

Desigur, nu ar fi un performant al vitezei cu drepturi depline dacă nu ar avea o caracteristică cheie. În întreaga istorie a pantofilor de alergare, Nike Vaporfly NEXT% 2 rămâne unul dintre cele mai ușoare. Simți că nu ai nimic în picioare.

În general, Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 nu este doar cel mai bun adidas sportiv dintre pantofii Nike. Este printre cei mai buni dintre cei mai buni din lumea pantofilor de curse.

Adidași Nike Air Zoom Alphafly Next% pentru femei

Dacă vrei să stabilești un record de maraton de sub 2 ore, Nike Air Zoom Alphafly Next% nu te va dezamăgi.

Este plin cu unele dintre cele mai avansate tehnologii Nike și nu va da greș. Talpa de carbon și Zoom Air lucrează împreună pentru a crea o plimbare nebun de rapidă.

Ca pantof de curse, nu ne așteptam să fie confortabil. Dar, desigur, Alphafly îți va tăia răsuflarea. Este moale ca o pernă, în ciuda avântului pe care îl dă.

Deși este o versiune maximă a lui Vaporfly, Alphafly Next% rămâne ușor.

Adidași Nike Pegasus Trail 3 pentru femei

Nu ne săturăm de seria Nike Pegasus și cu siguranță era nevoie de una pentru trail, iar Nike Pegasus Trail 3 este ceea ce trebuie.

Ceea ce este de remarcat este confortul de neegalat al pantofului. Nu se simte deloc ca un pantof de trail. Moliciunea lui ar putea trece aproape ca cea a unui pantof de drum. Și mai bine, este un alergător stabil.

Ca un adevărat Pegasus, este construit dur, cu o talpă solidă.

Și dacă nu vrei să schimbi vitezele pentru plimbările tale prin parc, te poți baza pe acest pantof.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

2 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

4 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

5 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

5 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

5 ore ago