Timp liber

Black Friday aduce „Bucurii pe loc” la Iulius Town, cu reduceri de 70%

Astăzi, la Iulius Town, ajunge mult așteptatul Black Friday, sub egida „Bucurii pe loc”. Evenimentul va ţine trei weekenduri consecutive, până în 27 noiembrie. Discounturi pot să ajungă până la 70%  atât la brandurile de haine, accesorii și încălțăminte, cât și cele cu decorațiuni, produse de îngrijire și frumusețe, articole pentru copii sau sportive și, desigur, cele de electronice și electrocasnice.

Promoțiile ce ajung și până la 70% de la Calvin Klein, Mango, Irina Schrotter, Tom Tailor, Antoni Zeeman, Bigotti, C&A, House, Jolidon, Leonard Collection, Mathilde, Sofiaman, Terranova și Triumph te vor ajuta să arăți impecabil și mereu la modă fără a investi substanțial. În materie de încălțăminte, vedetele sezonului sunt papucii pufoși, cizmele peste genunchi, pantofii stil loafer sau bocancii pe care-i găsești la Anna Cori, Arman Sport, Buzz, CCC, Ecco Shoes, Grid, Skechers și Xara Shoes, cu reduceri de până la 70%.

Dar și bijuteriile supradimensionate și brățările se numără printre emblemele acestui sezon, iar oferta variată de la Edifice, Swarovski, cu prețuri mai mici cu până la 50%, va satisface și cele mai pretențioase gusturi.

Solduri de până la 70% afișează și Cupio, Gerovital, Glittero, Kiehl’s, Nala, Parfum Ina Oriental, Pupa Milano, Xpert Beauty și Yves Rocher, astfel că este momentul perfect să-ți achiziționezi produsele de skin care sau make-up preferate.

De ținutele celor mici și de jucării la preț redus are grijă Chicco, Noriel, Hippoland, Ceremony by Wojcik, ce își întâmpină clienții cu discounturi de până la 70%, iar dacă ți-ai stabilit clar obiectivele în materie de sport sau te pregătești pentru schi ori snowboard, găsești tot ce ai nevoie la Hervis și Sport Vision, la prețuri mai mici cu până la 60%.

Reduceri afișează și Nobila Casa, Cărturești, CoverShop, Enigma, Kitchen Shop, Nespresso, Souvenir, Timflex, Animax, Interoptik, Lensa, Opticris, Optyu, Komoder, Sonnenline, însă surprize au multe alte locații din Iulius Town.

După o sesiune de shopping, cu siguranță ai nevoie de o pauză de masă, așa că oferte delicioase au pregătit și restaurantele din foodcourt – Mado, Ribs Grill.

Tot în weekend, te așteptăm în zona Iulius Expo, să faci și o călătorie în timp, marcată de eleganță și rafinament, la „Târgul de Antichități”. Evenimentul aduce laolaltă oameni pasionați de cultură, istorie și conservarea valorilor și pune la dispoziția publicului piese cu povești încântătoare.

Dar continuă și seria de spectacole pentru cei mici. Duminică, 13 noiembrie, de la ora 11.00, copiii vor participa, în zona Splend’or, la piesa de teatru „Să ne jucăm de-a Scufița Roșie”, unde vor afla peripețiile prin care trece fetița pentru a ajunge la casa bunicii. Intrarea este gratuită.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

13 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

16 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

16 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

17 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

17 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

17 ore ago