Social

Sfaturi pentru a alege boxeri bărbați și lenjerie de corp potrivită

Lenjeria noastră intimă spune, de asemenea, multe despre noi. Mai ales despre cât de mult suntem dispuși să cheltuim pentru confortul nostru. Alegerea unor boxeri bărbați nu este o sarcină ușoară. Unul dintre cele mai importante articole de îmbrăcăminte sunt boxerii. Trebuie să ne asigurăm că cei pe care îi alegem se potrivesc cu ceea ce ne dorim: că se mulează bine pe corp, că sunt confortabili, durabili și că ne permit să ne desfășurăm activitățile în cel mai bun mod. Oh, și desigur: să fie atractivi pentru partenera sau partenerul nostru.

Vă vom da câteva sfaturi despre cum să alegeți boxeri bărbați, ținând cont de cele de mai sus și de alte câteva detalii.

Varietate de modele și confort maxim

În lumea boxerilor există o mare varietate de modele, astfel încât este ușor să găsești multe modele, culori, imprimeuri etc. Există ceva pentru toată lumea! Puteți găsi boxeri din bumbac 100%, ideali pentru confort și pentru a menține temperatura zonei intime la niveluri adecvate, dar și boxeri respirabili, din materiale diverse.

Datorită croielii largi a boxerilor, aceștia sunt capabili să ofere cel mai bun confort pentru majoritatea bărbaților, evitând astfel orice fel de disconfort sau iritații. Sunt poate cele mai populare tipuri de lenjerie intimă pentru bărbați.

În funcție de stilul de viață

Tipul de boxeri bărbați pe care ar trebui să îl alegeți depinde de răspunsul dumneavoastră: dacă sunteți mai degrabă o persoană sedentară, ar fi mai bine să purtați boxeri largi, largi. Pe de altă parte, dacă sunteți o persoană activă, care merge mult pe jos, merge cu bicicleta și merge la sală, ar trebui să alegeți modele din țesături moi, strâmte și respirabile, care vă oferă posibilitatea de a vă mișca confortabil. În acest caz, ar trebui să alegeți chiloții, care se caracterizează prin faptul că sunt elastici și lasă o mare parte din picior descoperit, cum ar fi cei de la Lacoste.

Luați în considerare forma corpului dumneavoastră

Acest lucru este vital atunci când alegeți cei mai buni boxeri bărbați. În funcție de faptul că ești slab, corpolent sau de constituție medie, tipul de boxeri Lacoste îți va oferi cel mai mult confort. De exemplu, dacă picioarele tale au tendința de a fi late (în special în jurul coapselor), un boxer strâmt ar putea să nu fie o idee bună, deoarece poate fi incomod.

În cazul în care sunteți foarte subțire, orice boxer vi se poate potrivi bine, însă, în acest caz, un slip ar fi mai potrivit. Ținuta strâmtă vă poate face mai puțin evidentă constituția, mai ales dacă acest lucru vă face să vă simțiți stânjenit. De asemenea, poate ajuta la ridicarea și modelarea fundului, ceea ce are avantajele sale în momentele de intimitate cu partenera.

Fiți atenți la etichete

Acordați atenție specificațiilor de pe etichetele mărcilor de boxeri, fie ele Lacoste, Calvin Klein sau branduri mai puțin cunoscute. În acest fel, putem evita să cumpărăm produse care nu îndeplinesc cerințele de calitate ale acestor articole de lenjerie intimă.

 Înainte de a le purta pentru prima dată, se recomandă să le spălați.

 Nu le lăsați să primească prea mult soare, deoarece se uzează mai repede.

 Cumpărați-le pe cele din bumbac, sunt mai bune pentru piele.

Alegeți dimensiunea și materialul potrivit

Dimensiunea este un alt aspect care trebuie luat în considerare. Deși boxerii sunt ascunși sub pantaloni, mărimea lor este importantă pentru a evita iritațiile sau disconfortul. Dacă îți cunoști corpul și fiecare dintre particularitățile sale, vei putea alege mărimea ideală în funcție de anatomia ta. În acest fel, veți obține o potrivire bună, fără niciun disconfort. Alegerea greșită a boxerilor ar putea fi o problemă pentru pielea și confortul tău. De exemplu, dacă vă cumpărați o mărime prea mică, puteți suferi de semne sau vânătăi din cauza lipsei de circulație. Site-uri precum Lacoste oferă tabele de mărimi care vă pot ajuta să faceți alegerea bună.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Timișul, lecție de fotbal în patria gugulanilor

Timisul Șag este ca și promovată în liga a treia după ce s-a impus cu…

6 ore ago

Elena Lasconi intră în competiţia pentru preşedinţia USR. Dominic Fritz s-a retras din cursă

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, i-a anunțat pe un grup intern pe colegii săi de partid…

11 ore ago

Au băut bine, apoi şi-au băgat prietenii în spital, după ce au făcut accidente

Două accidente asemănătoare, în care au fost implicaţi şoferi care au băut zdravăn, apoi s-au…

12 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare…

12 ore ago

CJ Timiș vrea instalarea de panouri solare pentru energie pe noua clădire a Direcției de Asistență Socială din Lugoj

În prima ședință de plen de după lupta electorală de duminică, consilierii județeni timișeni au…

16 ore ago

La Pasajul Solventul a fost finalizată rampa specială, destinată amplasării viitorului cheson

Constructorul care se ocupă cu realizarea pasajului Solventul a reușit să mai bifeze o nouă…

16 ore ago