Primăria Timişoara

Un nou concurs de angajare la Primăria Timișoara a fost suspendat de Tribunalul Timiș

Cu doar o zi înainte de susținerea probei scrie a unuia dintre concursurile de angajare derulate de Primăria Timișoara, Tribunalul Timiș a decis să suspende din nou competiția pentru posturile din cadrul instituției, a anunțat Sindicatul Liber al Salariaților din Primăria Municipiului Timișoara și din Serviciile Publice Aflate în Subordinea Consiliului Local al Municipiului Timișoara. Este a doua oară când acest concurs este din nou suspendat, acum până ce se va judeca pe fond speța.

Luarea deciziei s-a făcut după numai patru zile de la depunerea dosarului la instanță, pe 10 ianuarie. Iată textul deciziei.

Tip soluție: Admite cererea de suspendare

Soluția pe scurt: Respinge excepția lipsei de interes, excepţia inadmisibilităţii, excepţia conexităţii şi excepţia litispendenţei invocate de pârâţi prin întâmpinare. Respinge cererea de suspendare a judecării prezentei cauzei până la soluţionarea definitivă a dosarului nr.1386/30/2022*. Admite cererea formulată de reclamanții Chiş Culiţă, Belu Alina Ramona, Goşa Mirela, Naidinov Paul, Cheţa Vlad Raul, Bandrabur Andrei, Hoarcă Cristian, Bosioc Dimitrie, Crişovan Florian, Toc Mirela Adriana, Prin Sindicatul Liber Al Salariatilor Din Primaria Municipiului Timisoara Si Din Serviciile Publice Aflate In Subordinea Consiliului Local Al Municipiului Timisoara, în contradictoriu cu pârâţii Primarul Municipiului Timișoara și Consiliul Local al Municipiului Timișoara, având ca obiect suspendare executare act administrativ. Constată suspendată de drept executarea concursului pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 20 de funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Timişoara, cu proba scrisă în data de 11 ianuarie 2023, până la pronunţarea instanţei de fond. Obligă pârâţii la plata către reclamanţi a sumei de 2.975 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Timiş – Secţia de contencios administrativ şi fiscal. Pronunțată, azi, 10 Ianuarie 2023”.

Primăria are la dispoziție cinci zile pentru a contesta decizia luată.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

5 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

7 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

7 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago