Sport

Cel mai puternic turneu U8 din țară și-a desemnat câștigătorii/Foto

Circa 25 de echipe din întreaga țară s-au întrecut la Cupa Leoparzilor, cel mai puternic turneu din această perioadă dedicat copiilor până în 8 ani. S-a jucat fotbal de calitate și s-a demonstrat că nu avem lipsă de tinere talente. Competiția a fost organizată de clubul CFR, care chiar dacă a rămas fără stadionul principal, reușește să fie un nume important în fotbalul juvenil.

„Un turneu foarte reușit din toate punctele de vedere. Toate echipele au plecat foarte încântate de acest turneu organizat la baza Player din Dumbrăvița. Meciuri foarte bune la acești copii de doar 8 ani. 24 de echipe din toată țara ne-au încântat cu jocul lor”, ne-a spus Adrtian Brazovan, sufletul competiției.

CFR Timișoara a terminat prima într-o grupă cu UTA, Craiova, Kinder Brașov, Sângeorz Băi și Alma Sibiu. În faza eliminatorie, leoparzii vișnii au trecut în sferturi de Luceafărul U Cluj, dar apoi au pierdut în semifinale, doar după loviturile de departajare de CFR Cluj.

Kinder Brașov a reușit să câștige competiția, câștigând finala mare cu CFR Cluj, apoi au urmat în clasament Atletico Arad și CFR Timișoara.

„Eu sunt foarte mulțumit de cum s-au comportat copilașii noștri fiind apreciați de toată lumea. Am avut două echipe înscrise și ambele s-au comportat exemplar. Nu e un lucru ușor să te bați cu academii puternice din țară care au câte 60 de copii la această categorie de vârstă. Mulțumesc de asemenea părinților pentru implicare, președintelui Constantin Nedela și tuturor susținătorilor care au fost în număr foarte mare la meciuri. Creștem frumos și abia așteptăm următorul turneu”, ne-a mai spus Adrian Brazovan, antrenor și organizatorul principal al competiției.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Dumbrăviţa a tremurat puternic, dar a obţinut punctul care o menţine în Liga 2

Final incendiar la Dumbrăviţa, unde echipa gazdă a trecut prin mari emoţii, dar va continua…

16 minute ago

Jurnal de campanie (10). Sub privirile “candidaţilor” Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul, gloatele AUR şi-au scos arsenalul de campanie

Prima zi de campanie electorală, sau mai precis spus prima noapte, a adus şi prima…

3 ore ago

„Politehnica Timișoara – Un pas spre viitorul tău!”, un eveniment de succes cu peste 1000 de participanţi, a ajuns la final

Emoţii, competivitate, premii şi mulţi participanţi la un eveniment de marcă organizat anual de UPT.…

3 ore ago

Horticultura continuă lucrările de întreținere în cimitirele pe care le administrează

Angajaţii societăţi Horticultura continuă lucrările de întreținere în cele două cimitire pe care le administrează,…

4 ore ago

Primarul comunei Şag, Flavius Roşu, apel pentru fair play în campania electorală

Mare favorit pentru a câştiga un nou mandat de primar al comunei Şag, Flavius Alin…

5 ore ago

Expoziție cu peste 300 de caricaturi și lucrări umoristice poate fi admirată în Iulius Town

În acest final de săptămână, în Iulius Town, sunt așteptați iubitorii de satiră, care vor…

6 ore ago