Economic

Cum ne pregătim corpul pentru noul sezon

Fiecare dintre noi a trecut la un moment dat prin etapa “de mâine sau de luni” încep să mănânc sănătos sau să fac sport. Nu e nevoie să aștepți momentul potrivit pentru a pune un plan în practică, iar tot ce trebuie să faci pentru a-ți fi mai ușor, este primul pas. Vei vedea că apoi lucrurile vor veni de la sine și totul se va transforma într-o experiență cu efecte pozitive. Într-adevăr, este nevoie de puțină mobilizare și să ții cont de câteva idei.

Ține dietă

Alocă timp pentru a te informa și a-ți construi un plan rezonabil pentru a-ți îndeplini obiectivele, fără să cauți în mod special soluții rapide. Încearcă să iei legătura cu un nutriționist pentru a te ajuta cu o dietă care să nu îți afecteze sănătatea. Include în alimentația ta mai multe legume și fructe, pentru un plus de energie. Nici hidratarea nu trebuie exclusă, așa că ar fi bine să bei minim 2 litri de apă pe zi, asta dacă medicul nu ți-a recomandat altceva. Nu renunța atunci când lucrurile ți se par mai grele, chiar dacă ai impresia că rezultatele se lasă așteptate. Fiecare organism este diferit, motiv pentru care nu ar trebui să te compari cu alții, ci să te concentrezi pe ceea ce ai tu de făcut. Încearcă să menții un echilibru în viața ta, să ai o continuitate în lucrurile pe care le faci și vei vedea că vor apărea și roadele muncii.

Fă sport

Fie că faci acasă sau într-un mediu supravegheat, nu uita că este important să te miști pentru o bună funcționare a corpului și a minții. Ia în calcul faptul că trebuie să alegi îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate pentru a nu te răni. Accesând link-ul https://www.fashiondays.ro/g/barbati-nike/imbracaminte-tricouri, vei găsi o varietate de modele de tricouri pe care să le poți îmbrăca atunci când faci sport. Alege materiale din bumbac sau special concepute pentru a nu reține transpirația. Include în căutările tale și o pereche de încălțăminte care să fie potrivită cu activitatea desfășurată. Este important să aibă mărimea potrivită pentru a nu-ți scăpa din picioare, să îți susțină bine glezna și să fie flexibili.

Tricouri Nike Barbati

Odihnește-te

Fenomenul “astenie de primăvară” este cunoscut pentru starea de epuizare și oboseală constantă cauzate de trecerea de la anotimpul rece la cel mai călduros. Pentru a nu resimți efectele, încearcă să dormi între 7-9 ore pe noapte, chiar dacă pentru a reusi, este nevoie să eviți somnul în timpul zilei, cofeina cu cel puțin 6 ore înainte de somn și să stingi lumina din cameră. Desfășoară activități care să nu te epuizeze și în același timp să te relaxeze. Vizionează un film, reîmprospătează-ți garderoba selectând hainele preferate pe care brandurile Fashion Days ți le pun la dispoziție, ieși cu prietenii.

Trening Nike Barbati

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

7 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

7 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

8 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

9 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

9 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

12 ore ago