Social

Urmărire cu final neașteptat pe drumurile din Timiș. Cursă încheiată după… câteva zile

La data de 23 aprilie, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au reținut un bărbat în vârstă de 31 de ani bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul rutier. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

În fapt, la data de 18 aprilie, în jurul orei 19:26, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare, aflați în exercitarea serviciul de control și supraveghere al traficului rutier în localitatea Grabaț din județul Timiș, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, conducătorul auto continuându-și deplasarea, nerespectând indicațiile polițiștilor.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, însă nu s-a reușit interceptarea acestuia, autoturismul fiind depistat la scurt timp abandonat pe un teren viran din localitatea Grabaț.

În urma verificarilor efectuate, a fost identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 31 de ani din localitatea Lenauheim, județul Timiș, stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere.

De asemenea, s-a stabilit că autoturismul era neînmatriculat, iar numerele de înmatriculare aparțineau altui autoturism.

La data de 23 aprilie, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Periam au depistat în localitatea Lenauheim din județul Timiș, bărbatul în vârstă de 31 de ani, banuit de comiterea faptelor, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănutiul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, cercetările fiind continuate în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

3 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropoliul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

3 ore ago

Hristos a înviat! Sărbători luminate să aveţi!

Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă lumină în suflet, alinare, speranţă,…

10 ore ago

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

13 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

13 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

16 ore ago