Timp liber

Se pun în vânzare biletele pentru piesele de teatru în care va juca John Malkovich. Vezi cât costă

Teatrul Național din Timișoara anunță punerea în vânzare a biletelor pentru spectacolul THE INFERNAL COMEDY de Michael Sturminger, avându-l ca protagonist pe celebrul actor american John Malkovich.

Pentru a oferi acces tuturor spectatorilor pasionați, din România și Europa, la cele două spectacole programate joi, 20 iulie și vineri, 21 iulie 2023, în Sala Mare a Teatrului Național, biletele vor fi disponibile pentru cumpărare de vineri, 19 mai 2023, cu începere de la ora 19, exclusiv în regim on-line, pe site-ul www.tntm.ro.

Prin întâlnirea cu starul american și, de asemenea, cu renumita orchestră a Academiei din Viena dirijată de Martin Haselbock, precum și cu sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss, Teatrul Național se deschide larg în Anul Timișoara – Capitală Europeană a Culturii unui public internațional de teatru pentru care nu există distanțe și nici granițe.

Spectacolul este prezentat în cadrul Anotimpurilor FEST-FDR, parte din traseul Vocile orașului / Atelierul Identitate din cadrul Programului Cultural „Timișoara– Capitală Europeană a Culturii 2023”.
THE INFERNAL COMEDY este evenimentul teatral realizat prin contribuția financiară esențială a sponsorilor Profi, Linde Gaz, Hamilton, Atos & Eviden, Mewi, Bioclinica și Pesel, cu implicarea Asociației Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, ca formulă principală de antreprenoriat cultural, esențială în dezvoltarea prin arta teatrului a culturii, a educației, a civilizației și, pe termen lung, a comunității și a societății.

Prețurile sunt în funcție de poziția din sală: 440 lei, 240 lei, 180 lei și 120 lei.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 30 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 30.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

52 de minute ago

Liceenii din Timişoara au intrat în spaţii interdimensionale şi au creat opere de artă/FOTO

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de…

16 ore ago

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari,…

18 ore ago

Poli Kids Fest vine cu o mulţime de surprize, activităţi distractive şi chiar ridicări cu balonul

Lumea inocenţei şi a copilăriei va fi recreată cu ajutorul UPT în acest weekend. Campusul…

19 ore ago

La Timișoara se pregătesc mai multe eveniment dedicate zilei de 1 Iunie/Foto

Timișoara va avea, cu ocazia zilei de 1 Iunie, o serie de evenimente care sunt…

19 ore ago