Social

Sală profesionistă cu de toate. Locul în care un nou concept care reuneşte sportul cu recuperarea şi dezvoltarea personală s-a deschis în Timişoara

MC GYM Motion îmbină utilul cu plăcutul şi este locul unde întâlneşti profesionişti care te pot aduce la forma maximă, sau care te ajută să te recuperezi.

Inaugurarea noii locaţii care se întinde pe un spaţiu de 400 de metri pătraţi a avut loc în această lună. Iubitorii de sport şi mişcare au început antrenamentele deja în noul spaţiu (Bv. Iuliu Maniu nr.5, fosta Reșiței deasupra de Alianz Țiriac) amenajat special pentru a atinge cele mai înalte obiective de dezvoltare fizică sau psihică.

Pornind de la oamenii sănătoşi care practică sportul de plăcere, dar doresc să-şi depăşească anumite temeri şi blocaje pe care le au cu privire la introducerea în rutina zilnică a sportului şi îmbunătățirea tipurilor de antrenament a sportivilor de performanță și dezvoltarea personală a acestora prin programe psihologice mindfulness și realitate virtuală până la programe pentru cei care suferă de boli neuromusculare cum sunt distonia neuromusculară, parkinson şi scleroză multiplă.

Acest concept este realizat datorită accesării unui grant european fiind bani nerambursabili care sunt folosiți pentru dezvoltarea atât celor care fac performanțe cât și a publicului larg.

Locația este la îndemâna tuturor, în apropierea mijloacelor de transport în comun, a unor parcări publice, iar toată aparatura este nouă, în timp ce colaborările care există sunt cu profesioniști, echipa fiind una implicată și dedicată.

„Sperăm ca oamenii care ne vor călca pragul să fie multumiți de ce vor găsi aici, și ne dorim să-și atingă obiectivele dorite”, spune Marius Crainic, director sportiv, antrenor de sporturi de contact, și care se ocupă şi de partea practică a proiectului ce a permis deschiderea MC Gym Motion.

„Sportul de performanță necesită multă implicare, perseverență, disciplină, energie investită. Pentru a ajunge la succesul dorit e nevoie de efort fizic și mental, autocontrol emoțional, urmarea direcției dorite indiferent de obstacole sau blocaje, acest concept fiind unul inedit în România, oferind posibilitatea de dezvoltare pe toate planurile celor interesați de aceasta”, spune și Cătălina Crainic, psiholog care își desfășoară activitatea în cadrul cabinetului individual de psihologie în colaborare cu MC Gym Motion. O altă colaborare interesantă este cea cu Laria Truşculescu, coach VR therapy şi mindfulness, în timp ce Teodora Pocol se ocupă de partea de administrare a MC Gym Motion.

Așadar, sub umbrela MC Gym Motion, sunt reunite recuperarea cu performanța, mintea cu corpul și sufletul, ușile fiind deschise pentru toate persoanele interesate în a găsi echilibrul fizic și emotional.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Angajații din mai multe primării au protestat la Palatul Administrativ din Timișoara, pentru salarii mai mari

Mai multe zeci de angajați ai unor primării din Timiș, Arad și Caraș-Severin s-au adunat…

54 de minute ago

Politehnica Timișoara se întoarce cu șase medalii de la Campionatul Național de floretă, seniori. A lipsit doar… aurul!

Politehnica Timișoara a câștigat șase medalii la Campionatul Național de floretă, care a avut loc…

3 ore ago

CCIA Timiș organizează un nou seminar pe tema legislației vamale

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va organiza seminarul ”Actualizări în legislația vamală și…

3 ore ago

Școala Gimnazială nr. 7 Sfânta Maria Timișoara și Școala Gimnazială nr. 2 Lugoj vor reprezenta județul Timiș la turneul Final 4 de la Cluj

Școala Gimnazială nr. 7 Sfânta Maria Timișoara (Portland Trail Blazzers) și Școala Gimnazială nr. 2…

3 ore ago

Proiectul sumelor micșorate pentru drumurile județene a trecut de plenul CJT

Proiectul ”sabotat tehnologic” la precedenta ședință de plen, referitoare la repartizarea sumelor din TVA pentru…

4 ore ago

Jurnal de campanie (15). În “meciul” pentru Primăria Timişoara, la casele de pariuri, Dominic Fritz, mare favorit în faţa lui Nicolae Robu

Dominic Fritz sau Nicolae Robu? Este întrebarea de pe buzele multor timişoreni, acum când au…

5 ore ago