Social

Bărbat cu mandat european de arestare, capturat de poliţiştii timişoreni/Update. Bărbatul e în arest în aşteptarea extrădării

Un bărbat de 35 de ani, având mandat european de arestare emis de către autoritățile din Germania, pentru fals, uz de fals și înșelăciune, a fost prins astăzi de poliţiştii timişoreni. Bărbatul a mai fost oprit în trafic, în urmă cu două săptămâni, dar a reuşit să fugă de oamenii legii.

Azi, 31.08.2023, în urma unor cercetări, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale din I.P.J Timiș împreună cu Serviciul de Acțiuni Speciale Timiș  și Brigada de Operațiuni Speciale Timișoara au reușit depistarea unui bărbat în vârstă de 35 de ani, într-un imobil de pe strada  Titu Maiorescu din Timișoara. Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Germania, pentru săvârșirea infracțiunilor de fals, uz de fals și înșelăciune.

De menţionat că la data de 16 august 2023, bărbatul a fost oprit pe bulevardul Take Ionescu, iar în timpul verificărilor în bazele de date, acesta a demarat în trombă, până la acest moment ascunzându-se de autorități.

Update. În prezent, bărbatul se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș, urmând ca zilele acestea sa se desfășoare procedura de extrădare către Germania.

De asemenea, a fost deschis un dosar penal „in rem” sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „favorizarea infractorului”.

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

O oră ago

Puținul cu care ne mulțumim

Prima oară când am auzit de AUR se întâmpla în campania electorală din 2020. Atunci,…

2 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

18 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

18 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

18 ore ago