Primăria Timişoara

Site-ul oficial al Primăriei Timișoara, din nou suspendat/UPDATE. Primăria reacționează și îi urează fostului viceprimar Diaconu concediu plăcut în continuare.

Vineri de dimineață, pagina oficială de internet a Primăriei Timișoara a fost din nou, pentru o perioadă scurtă suspendată. Nu este prima dată când aceasta se întâmplă, instituția s-a mai confruntat cu asemenea momente neplăcute, anul trecut a avut loc un incident similar, tot la jumătatea lunii august .

Atunci a fost o zi de sâmbătă, una în care impactul a fost, posibil, mai scăzut. Din fericire, incidentul din cursul zilei de astăzi, vineri, a fost unul scurt, problema fiind rezolvată, portalul revenind online.

Anual, în luna august, site-ul primăriei este suspendat. (anul trecut s-a întâmplat în 12, sau 13 august). Anul acesta – azi. Cum e posibil să vorbim despre digitalizare masivă, sau de competență administrativă când nu sunteți în stare să faceți o plată recurentă, anuală, la timp, companiei ce vă asigură găzduirea site-ului? LE: După câteva ore a fost repus online, asta nu schimbă cu nimic sensul postării”, a scris pe Facebook, despre incident, fostul viceprimar al Timișoarei, actualul consilier al președintelui CJ Timiș, Dan Diaconu.

UPDATE. Primăria reacționează și îi urează fostului viceprimar Diaconu concediu plăcut în continuare.

Reprezentanții primăriei spun că problema este cea a firmei de mentenanță a site-ului, care, conform contractului, avea obligația să țină portalul funcțional, online. În ceea ce privește declarația fostului viceprimar, ni se transmite că și el a lucrat cu aceiași societate, iar lui Diaconu i se urează în continuare concediu plăcut.

Declarațiile fostului viceprimar, actualmente consilier local PNL și consilier personal al președintelui CJT Alin Nica, ne surprind, având în vedere că acesta știe foarte bine că mentenanța portalului instituției este făcută de aceeași firmă cu care a lucrat și administrația din care vremelnic a făcut parte. Astfel, precum știe și domnul Diaconu responsabilitatea contractuală pentru funcționarea acestui portal revine în totalitate acestei companii. În cursul aceste dimineți, problema de funcționare a fost semnalată companiei amintite, iar aceasta a fost rezolvată în câteva minute. Îi urăm domnului Diaconu concediu plăcut în continuare. Noi suntem aici pentru a rezolva toate problemele cauzate de administrația pe care a condus-o”, a fost poziția prezentată de Bogdan Marta, consilier al primarului Dominic Fritz.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Un Clumber Spaniel a câștigat trei dintre cele patru expoziții internaționale organizate la Timișoara

Vedeta incontestabilă a seriei de expoziții chinologice care au avut loc, în acest weekend la…

5 ore ago

Seria interminabilă de înfrângeri ale fetelor de la Poli continuă

9 înfrângeri la rând în campionat! Echipa feminină a Politehnicii a ratat şansa titlului, care…

10 ore ago

Amenajarea zonei în care au fost demolate cluburile ilegale, pe ultima sută de metri/Foto

Lucrările de amenajare a spațiului verde de pe malul Begăi, pe bulevardul Vasile Pârvan, au…

12 ore ago

La Timișoara va avea loc cea de a treia ediție a conferinței Women in Data Science

Miercuri, 15 mai, la Institutul de Cercetări Avansate de Mediu al Universității de Vest din…

13 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei la început de săptămână

Marți, 14 mai, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

13 ore ago

Jebelul, o comună în continuă dezvoltare prin proiecte europene şi nu numai/Foto

Prin banii europeni sau cei de la bugetul național, anul 2024 este cel mai mare…

13 ore ago