Administratie

Spitalul Municipal solicită două clădiri care au fost folosite de fostul Liceu Mincu, actual spațiu al Liceului Lenau

Fostul atelier și cantina care au deservit Liceul Mincu, transformate în spații pentru Liceul Nikolaus Lenau, situate pe strada Gheorghe Lazăr, urmează să treacă de la actualul administrator la Spitalul Clinic Municipal Timișoara. Primăria cere aprobarea consilierilor locali pentru acest transfer.

În acest moment, clădirile aflate în zona Parcului Botanic, sunt nefolosite. Acolo ar urma să fie transferate unele dintre secțiile pe care Municipalul le deține în diferite zone din oraș. Pentru ca mutarea să devină realitate e nevoie de aprobare din partea Ministerului Educației.

”Se aprobă propunerea de schimbare a destinaţiei pe durată nedeterminată a imobilului compus din Atelier scoală în regim de înălțime P+1E , Cantină în regim de înălțime P+1E și teren cu suprafața de 4560,00 mp, aferente Liceului Teoretic ”Nicolaus Lenau”, situat în Timișoara, str. Ghe Lazăr nr. 20-30, înscris în CF nr. 455444 Timisoara, Județul Timiș, aflat în domeniul public al Municipiului Timișoara și în administrarea Administrației pentru Sănătate și Educație, din spațiu pentru învățământ în spațiu pentru sănătate în vederea dării în administrarea Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara, pentru translocarea unor secții clinice cu paturi. Schimbarea destinaţiei imobilului prevăzut la art. 1 se va aproba prin hotărâre a Consiliului Local după obținerea avizului conform al Ministrului Educaţiei”, se spune în proiectul de hotărâre.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

2 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

2 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

3 ore ago

„Bizon”, amendat drastic după ce a parcat lângă linia de tramvai

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit, în cursul zilei de ieri, la…

3 ore ago

Interes enorm din partea timişorenilor pentru Garry Kasparov şi „Provocările Lumii Moderne”/FOTO

Un dialog de excepţie, ce s-a bucurat de un interes major. Un eveniment marca UPT…

4 ore ago